Utilizatorii Cosmote au efectuat peste 35 de milioane de apeluri de sarbatori, iar numarul de mesaje scrise (SMS) a inregistrat o crestere in a doua jumatate a lunii decembrie, cu peste 100% fata de aceeasi perioada a unei luni obisnuite, informeaza operatorul elen.

Reprezentantii Cosmote au mentionat ca operatorul si-a optimizat reteaua de Craciun si Revelion. Datorita investitiilor semnificative realizate de-a lungul anului 2006 in marirea capacitatii retelei si extinderea acesteia la nivel national, Cosmote nu a raportat congestii de trafic in perioada sarbatorilor de iarna, au adaugat reprezentantii companiei.

in prezent, aproape 92% din populatie are acces la reteaua Cosmote, care acopera teritoriul national in proportie de 72%, in urma unor investitii de peste 220 de milioane euro, au declarat recent reprezentantii companiei. Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca va continua planul de investitii de 450 milioane de euro pentru primii trei ani de operare.

Numarul clientilor Cosmote Romania a crescut cu 138.000 in trimestrul trei si a atins aproape 670.000 la sfarsitul lunii septembrie, cifre care corespund unei cote de 4,3% din piata de telefonie mobila romaneasca. Acum operatorul are peste un milion de clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri