Compania americana DXC Technology a achizitonat cu 2 miliarde de dolari dezvoltatorul de software Luxoft, companie care angajeaza in Romania aproape 2.000 de angajati. DXC Technology incearca astfel sa intre mai puternic in sectorul financiar si auto cu oferte digitale customizate, scrie ZDNet.com.

Furnizorul american de servicii si solutii de IT DXC Technology realizeaza venituri anuale de peste 24 de miliarde de dolari.

Luxoft are, per total, un numar de circa 13.000 de angajati, circa 2.000 aflandu-se in Romania.

Fondata in Rusia si cu sediul principal in Elvetia, Luxofr ofera consultanta pe zona de strategie digitala si servicii IT pentru companii din SUA, Europa si zona Azia Pacifica.

Daca actionarii majoritari ai Luxoft vor fi de acord cu preluarea, aceasta ar trebui sa fie finalizata undeva in luna iunie a anului curent, dupa primirea autorizatiilor de la organismele de reglementare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri