DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicatiilor Digi Romania si Digi Online pentru sistemul de operare Android, aplicatii care faciliteaza clientilor accesul la platforma Digi Online si la serviciile si produsele oferite de RCS & RDS.

Noile versiuni ale aplicatiilor Digi Romania si Digi Online vin cu o noua interfata, introduc modul de vizionare pentru copii si simplifica procesul de autentificare si inregistrare. In plus, Digi Online este acum corelata cu aplicatia Digi Romania si compatibila cu Chromecast. Siguranta accesului la contul Digi este oferita printr-un cod de securitate personal.

Aceste versiuni ale aplicatiilor au fost disponibile, in prima faza, pentru un numar restrans de utilizatori, cu scopul de a imbunatati experienta acestora si de a remedia eventuale disfunctionalitati. Pana la data de 31 ianuarie, ele vor putea fi descarcate de toti clientii. Pentru a beneficia de versiunile optimizate este necesara actualizarea lor prin intermediul Google Play Store.

DIGI | RCS & RDS pregateste o noua versiune a aplicatiilor si pentru utilizatorii dispozitivelor care ruleaza iOS, care va fi lansata la inceputul lunii februarie. Simultan, noua interfata a site-ului Digi Online (https://digionline.ro) a fost simplificata pentru a usura navigarea. O alta noutate este introducerea modului de vizionare pentru copii si simplificarea procesului de inregistrare si autentificare, astfel incat sa usureze folosirea contului individual.

Platforma Digi Online ofera utilizatorilor continuturile video din oferta Digi TV - 60 de posturi TV, stiri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, nationale si internationale. Accesul la serviciul Digi Online este gratuit pentru clientii Digi TV si Digi Net (servicii cumulate). Conţinutul Digi Online este pus la dispoziţia acestora cu titlu gratuit in condiţiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. si cu respectarea dispozitiilor legislatiei europene in vigoare. DigiOnline nu este disponibil in afara teritoriului Romaniei.

Digi Online este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine detine singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, si 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM si Dance FM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri