Actionarii UTI Syistems, furnizor de solutii informatice integrate, contracteaza un credit de un milion de euro, cu maturitate de un an, de la Unicredit Romania, potrivit hotararii generale a actionarilor publicate in Monitorul Oficial.

Creditul va fi garantat prin cesiunea de creanta asupra drepturilor care vor fi incasate de la clienti, prin gaj pe conturile curente deschise la Unicredit Romania si prin emiterea unui bilet la ordin pe suma de un milion de euro in favoarea Bancii Unicredit Romania, potrivit NewsIn.

La momentul acordarii creditului, va fi cesionat contractul de achizitie si vanzare de echipamente si servicii in valoare de trei milioane de euro incheiat cu Imprimeria Nationala Franceza, in limita sumei de un milion de euro.

UTI Systems face parte din UTI Grup, care cuprinde patru divizii specializate Sisteme si Servicii de Securitate, Tehnologia Informatiei si Comunicatii, Sisteme Militare, Instalatii si Constructii. UTI furnizeaza solutii pentru toata gama de obiective civile si industriale, proiectate in functie de specificul obiectivului

UTI Systems a raportat in 2005 un profit de 7,8 milioane lei la o cifra de afaceri de 87,6 milioane lei, avand un numar mediu de 294 de salariati.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si