Telekom Romania anunta o noua campanie pentru clientii rezidentiali – primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se porteaza in reteaua Telekom Romania, pana la finalul lunii martie.

Noua oferta de portare la planul tarifar Mobil 5, fara perioada minima contractuala si bonus Net 4G Nelimitat, se adreseaza atat clientilor veniti prin portare de la abonament, cat si de la cartela.

"Continuam sa fim indrazneti si creativi in oferte, deoarece noile strategii de marketing se contureaza in jurul nevoilor si asteptarilor clientilor. In acest sens, noua oferta Telekom are la baza un continut de marketing si comunicare personalizat, cu scopul final de a le oferi clientilor nostri experiente unice. Credem ca si de aceasta data am reusit sa le livram o oferta creativa, semnificativa si valoroasa", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial - SegmentRezidential, Telekom Romania.

Pentru comunicarea ofertei de primavara, Telekom lanseaza si o noua campanie de comunicare, construita in jurul mesajului “Spune adio limitarilor! Daca abonamentul tau te inseala,nu iti ofera tot ce doresti sau te constrange in orice fel, spune-i adio”.

Intr-un spatiu publicitar care va fi dominat in perioada urmatoare de promisiunile si povestile sarbatorilor de Ziua Indragostitilor, Dragobete sau 1 Martie, Telekom reitereaza cat de importante sunt in orice relatie adevarul, libertatea, lipsa constrangerilor si a limitarilor.

Pretul special de 5 euro / luna este valabil pentru toate portarile la abonamentul Mobil 5, fara perioada minima contractuala, plasate online pe www.telekom.ro, si la toate portarile facute in magazinele Telekom Romania si ale partenerilor si este disponibil clientilor care au activ un serviciu fix Telekom.

In acelasi timp, clientii care se porteaza si nu detin servicii fixe de la Telekom (si nu isi vor achizitiona), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior pretul abonamentului fiind de 7 euro / luna.
In plus, oferta de primavara vine si impreuna cu telefoane in rate, fara dobanda si avans 0: Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/luna, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/luna, Huawei P 20 Lite la 10 euro/luna sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/luna.

Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane in rate este disponibila in magazinele Telekom sau ale partenerilor si la numarul 1234.

Oferta Telekom de primavara aduce noutati si clientilor persoane juridice care se porteaza la Telekom in perioada 13 februarie – 31 martie: Internet 4G nelimitat, liber de contract si Norton Security Online inclus pana la sfarsitul anului 2019, totul la 5 euro / luna, plus TVA.
Oferta este valabila pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri