PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT, electronicelor si telefoanelor GSM, anunta astazi lansarea ofertei pentru inceputul de an, de aliniere a preturilor pentru televizoarele construite in tehnologie LCD adresata clientilor online din Romania. Odata cu alinierea in materie de reglementari cu privire la importuri si taxelor vamale, PCfun.ro ofera posibilitatea achizitionarii online a produselor la preturi armonizate celor din tarile Uniunii Europene.
Televizoarele LCD sunt categoria din portofoliul nostru cel mai puternic afectata de reducerea taxelor vamale. Prin schimbarea regimului de import, avem reduceri in medie cu 30% a preturilor de vanzare incepand cu 2007. In noile conditii, estimam o crestere de cateva ori a cererii in acest an si de pana la 300% in prima faza, a declarat Traian Cristea director general PCfun.ro.

Exista o cerere acumulata importanta la nivelul masei de cumparatori data in special de oferta limitata a finalului de an dar si de asteptata scadere a preturilor la inceputul anului 2007. Utilizatorii vor beneficia de o experienta de vizionare superioara atat din calitatea imaginii cat si a continutului high-definition (HD) tot mai prezent, a declarat Magda Stoica director de vanzari PCfun.ro.

Pentru inlesnirea procesului de achizitie oferim serviciul de livrare door-to-door fara costuri suplimentare. Adaugam la aceasta si o oferta suplimentara de reducere de pret pentru incurajarea achizitiei imediate si posibilitatea achizitionarii in rate prin serviciul unic de credit online, Click&Credit. Putem spune ca in acest moment clientul din Romania beneficiaza de preturi si conditii identice celor din tarile europene a completat Magda Stoica.

PCfun.ro ofera in gama curenta de produse electronice marci de top la nivel international in domeniul monitoarelor si televizoarelor LCD. Oferta inceputului de an este constituita din modelele Samsung LE32R32 cu diagonala de 83 cm si Samsung LE24R32 cu diagonala de 66 cm. Toate produsele au scaderi ale preturilor cu pana la 35% in raport cu preturile de la finele anului trecut.

Televizoarele LCD au avut o evolutie foarte rapida in tarile europene si se asteapta ca in urmatorii ani acestea sa constituie majoritatea televizoarelor detinute in gospodarii. Odata cu scaderea importanta de preturi data de alinierea la politicile din Uniunea Europeana, este de asteptat ca prin accesibilitatea sporita televizorul in tehnologie LCD sa fie prima optiune in cazul unei achizitii si in Romania.

Magazinul online PCfun.ro lansat sub sloganul Easy shopping, aduce cea mai completa gama de servicii online existente in acest moment in mediul online din Romania. Cu peste 2000 de produse IT si electronice, site-ul isi propune ca in scurt timp sa devina optiunea numarul 1 a vizitatorilor si cumparatorilor online din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri