Putine lucruri dezvaluie puterea si caracterul unui CEO precum ceasul pe care il poarta. Asa ca am facut o selectie care prezinta cateva dintre cele mai scumpe ceasuri, care sunt, fara indoiala, modele demne de un CEO.

Sugestiile noastre pentru cele mai scumpe ceasuri au fost inspirate de alegerile unor directori executivi de companii gigant in diverse industrii, precum si in functie de disponibilitatea in Romania ale acestor modele de un CEO.

Cele mai scumpe ceasuri - Rolex

Se stie ca brandul Rolex are printre cele mai scumpe ceasuri, acestea fiind preferate si de catre multi dintre directorii executivi ai marilor companii. Unul dintre ei este si Mark Hurd, co-CEO la Oracle, care poarta un Rolex Datejust. Are stil casual, mecanism automatic, afisaj analog si rezistenta la apa de pana la 10 metri adancime. Modelul poate fi gasit si pe site-urile romanesti, il poti comanda de aici.

Tiger Woods, unul dintre cei mai buni jucatori de golf din toate timpurile, precum si fondator si CEO al unei intreprinderi care detine mai multe companii, are un Rolex Sea-Dweller Deepsea, care costa 16.550 de dolari, fiind unul dintre cele mai scumpe ceasuri pe care le-ai cumpara in Romania. Rolex-ul poate fi comandat aici. Ceasul are mecanism automatic, stil casual, afisaj analog si rezistenta la apa de pana la 120 metri adancime.

Cele mai scumpe ceasuri: modele demne de un CEO

Randall Stephenson, CEO al AT&T, lider pe piata de servicii video multichannel din SUA, poarta un ceas de Tag Heuer Kirium CL111A. Nu am gasit acelasi model pentru a ti-l comanda in Romania, dar am gasit unul similar, ceasul Tag Heuer Carrera CV2A1R.BA0799. Are o carcasa din otel inoxidabil, display analog, mecanism automatic si o rezistenta la apa de pana la 10 de metri adancime. Poti comanda aici unul dintre cele mai scumpe ceasuri pentru CEO.

Pentru femei, acelasi brand are modelul Tag Heuer Formula 1, cu o carcasa din otel inoxidabil si ceramica si o rezistenta la apa de pana la 20 de metri adancime. Acele ceasului sunt decorate cu 12 diamante Top Wesselton, ceea ce il face un model demn de un CEO. Ceasul pentru dame poate fi cumparat de aici.

Daca, totusi, preferi ceasuri care au o curea din piele, ai putea opta pentru Tag Heuer Carrera Calibre WAR2012 Twin Time. Cu un design casual clasic, ceasul are display analog si este dotat cu un mecanism automatic. Poate fi cumparat de aici.

Doug McMillon, presedinte si CEO al Walmart - cel mai mare retailer „brick & mortar”, poarta un Citizen Skyhawk A-T. Un model similar am gasit si in Romania, Citizen Eco-Drive Promaster Sky, pe care il poti cumpara de aici. Cu un stil casual sport, ceasul pentru barbati are un mecanism solar, afisaj analog si rezistenta la apa de pana la 20 metri adancime. Geamul ceasului este din safir, carcasa si bratara fiind din otel inoxidabil.

Cele mai scumpe ceasuri inteligente - Garmin Fenix Chronos

In cazul in care iti doresti un smartwatch si cauti modele demne de un CEO, printre cele mai scumpe ceasuri disponibile in Romania este Garmin Fenix Chronos. Tehnologia Elevate masoara ritmul inimii la incheietura mainii. Ceasul dispune de senzori de exterior, pentru receptia prin satelit GPS si GLONASS si altimetrul barometric cu busola in 3 axe. Permite notificarile pentru email, texte, alerge si multe altele. Smartwatch-ul pentru barbati poate fi cumparat de aici.

Pentru femeile care sunt in functii de conducere si isi doresc un ceas multisport, exista modelul Garmin Fenix 5SPlus. Acesta este dotat cu GPS cu harti, muzica, statistici si multe altele. Permite monitorizarea distantei parcurse, etajele urcate, precum si nivelul de stres si somnul. Afiseaza e-mailuri, mesaje text si alerte. Smartwatch-ul pentru dame poate fi comandat aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri