Orange Money anunta introducerea cardurilor de debit Visa contactless, fizice si virtuale, plata cu telefonul prin tehnologia NFC si plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin inrolarea cardului in aplicatiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Clientii Orange pot sa deschida contul Orange Money si sa solicite cardul de debit direct din aplicatia Orange Money sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din tara.

Serviciul Orange Money este o alternativa digitala a serviciilor bancare traditionale, simpla si cu o interfata intuitiva. Clientii Orange pot efectua rapid de pe telefon orice operatiune tipica unui cont bancar:

  • plata facturilor de utilitati
  • transferul de bani instantaneu prin intermediul numarului de telefon sau catre/din orice IBAN din România
  • reincarcarea cartelelor Orange
  • alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat in aplicatie.

“Lansarea de astazi marcheaza un pas important in dezvoltarea serviciilor financiare mobile inovatoare pentru clientii Orange. Prin imbinarea noilor solutii high-tech cu produsele financiare, ne propunem sa oferim servicii simple, sigure si usor accesibile, pentru a fi alaturi de clienti si familiile acestora in orice moment.” a declarat Haris Hanif, CEO in cadrul Orange Money România.

Carduri de debit virtuale si fizice

Clientii pot alege intre cardul de debit Visa Clasic sau cardul de debit Visa Platinum, ambele putând fi folosite atât national, cât si international.

Prin intermediul aplicatiei mobile Orange Money, clientii pot:

  • sa vizualizeze datele cardului virtual iar cumparaturile pe Internet pot fi astfel realizate fara a mai utiliza datele de pe cardul fizic
  • sa administreze instantaneu limitele cardului pentru utilizarea acestuia pentru plati la magazine, pe internet sau pentru retrageri de numerar la ATM
  • sa reseteze PIN-ul cardului din aplicatie
  • sa blocheze si sa deblocheze cardul instantaneu, din aplicatie

Cardul de debit Visa Classic este primul astfel de card cu design vertical din România.

In plus, clientii care opteaza pentru Cardul de Debit Orange Money Visa Platinum au acces gratuit la:

  • asigurare medicala[1] sau pentru pierderea bagajelor pentru calatoriile in strainatate, inclusiv pentru membrii familiei daca acestia calatoresc impreuna
  • acces gratuit si nelimitat pentru client si un invitat in lounge-ul Business din aeroporturile Bucuresti, Cluj si Timisoara
  • servicii concierge 24/7 pentru recomandari si rezervari de turism, evenimente sau hobby-uri

Clientii pot opta pentru cardul de debit Visa Classic, fara comision lunar, sau pentru cel Platinum, pentru 40 de lei pe luna.

Plati contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul

Clientii Orange Money, utilizatori de telefon cu sistem de operare Android cu tehnologia NFC, pot sa efectueze plati cu telefonul la orice POS contactless, oriunde in lume, prin inrolarea cardului Orange Money in aplicatia mobila Orange Pay.

Pentru plata cu telefonul trebuie activata optiunea de plata prin NFC si selectarea aplicatiei Orange Pay ca serviciu de plata prestabilit.

Atât utilizatorii de telefon cu sistem de operare Android, cat si cei cu iOS pot sa efectueze plati cu smartwatch-urile Fitbit sau Garmin, compatibile cu tehnologia NFC, prin inrolarea cardului Orange Money in aplicatia Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Pentru autorizarea unei plati cu telefonul sau ceasul este necesara deblocarea ecranului telefonului, pentru plata cu telefonul, sau tastarea codului PIN al ceasului, pentru plata cu ceasul.

Totodata, clientii care solicita in lunile urmatoare un card de debit Orange Money vor avea inscriptionat pe acesta statutul de „Founder Member”, care ofera acces la beneficii precum 10% cash back la plata facturilor Orange sau reincarcarea cartelelor PrePay Orange. De asemenea, clientii Founder Member vor avea reducere de 20% pentru smartwatch-urile cu functie NFC, modelele Fitbit Ionic sau Versa, precum si pentru Garmin Vivoactive3 Music.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri