Ne-am gandit la principalele caracteristici pe care trebuie sa le insuseasca si am facut o lista scurta cu telefoane pentru seniori, care speram sa te ajute sa gasesti un dispozitiv potrivit pentru parintii sau bunicii tai.

Atunci cand esti in cautare de telefoane pentru seniori, probabil ca vrei sa gasesti ceva usor de utilizat, cu un ecran suficient de mare, autonomie buna si pret decent. Daca ai nevoie de un telefon care sa aiba cat mai multe dintre aceste caracteristici, avem noi cateva recomandari.

Daca vrei sa cumperi un telefon pentru seniori, care le are pe toate fara sa te coste o avere, iti recomandam ASUS ZenFone 5 - un telefon aproape de 5 stele. Ecranul ASUS ZenFone 5 are o diagonala de 6,2 inch, cu rezolutie full HD+. Bateria de 3.300 de mAH face fata fara probleme unei zile intregi de folosire relativ intensa. Spatiul de stocare este de 64GB, suficient pentru a-l umple cu aplicatii, fotografii si clipuri video. Este un smartphone pentru cei care vor senzatia premium, dar nu vor sa-si goleasca portofelele. Poate fi cumparat de aici.

Moto G6 Plus este un alt smartphone ieftin si bun. Ecranul are o diagonala de 5.9 inch. Totusi, fiind mai mult lung decat lat, este usor de folosit cu o singura mana. Telefonul are un invelis rezistent la apa, care il protejeaza de stropiri accidentale sau averse. Bateria de 3200 mAh este proiectata sa dureze intreaga zi. Dispozitivul schimba definitia smartphone-urilor ieftine si bune, tocmai de aceea am putea spune ca poate fi trecut pe lista de optiuni cu telefoane pentru seniori. Se gaseste aici.

Nokia 6.1 Plus (2018) este un telefon recomandat pentru seniori datorita pretului rezonabil, designului modern cu un corp subtire si elegant, materialului durabil din care este confectionat si ecranului HD mare. Smartphone-ul are o memorie interna de 64GB, modul GPS cu A-GPS, incorporat pentru o pozitionare exacta. De asemenea, are conexiune 4G excelenta, numai buna pentru a tine legatura cu cei dragi, plus dual SIM. Daca ti se pare o optiune potrivita, il poti cumpara de aici.

LG G7 ThinQ este cel mai scump tde pe lista noastra. Ecranul are o diagonala de 6,1 inch. DIsplay-ul se adapteaza conditiilor de iluminare, micsorand sau crescand luminozitatea, ceea ce il face un telefon pentru seniori, ca sa nu caute prin setari. Din pacate, capacitatea bateriei este destul de mica, avand in vedere dimensiunea ecranului. Totusi, daca il cumperi de aici, pachetul promo care insoteste smartphone-ul include si o baterie externa.

Google Pixel XL are tot ceea ce vrei de la un telefon pentru seniori - o baterie care dureaza o zi intreaga, spatiu de stocare nelimitat pentru toate fotografiile si videoclipurile. E un telefon cu o camera exceptionala. Display-ul are 5,5 inch si are rezolutie 2K, cu spatiu de stocare de 32 de GB. Cumpara de la acest link.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri