Huawei introduce pe piata din Romania gama de notebook-uri MateBook. Incepand cu 8 martie, notebook-urile MateBook X Pro de 13,9 inchi, MateBook 13 de 13 inchi si MateBook D de 15,6 inchi vor putea fi achizitionate de la partenerii autorizati Huawei, la preturi cuprinse intre 3.399 lei si 7.499 lei.

HUAWEI MateBook X Pro

HUAWEI MateBook X Pro de 13,9 inch, primul notebook FullView care a marcat inceputul ascensiunii Huawei in industria PC, incorporeaza inovatia, inteligenta si performantele, intr-un design special. Avand doar 14,6 mm grosime si cantarind 1,33 de kg, HUAWEI MateBook X Pro se remarca drept un dispozitiv destinat in special profesionistilor aflati mereu in miscare.

Cu rame subtiri pe toate laturile, ecranul Ultra FullView atinge un aspect ratio de 91% pe HUAWEI MateBook X Pro. Construit pe tehnologia LTPS, ecranul Ultra FullView de 13,9 inchi are un raport de afisare de 3:2 si suporta o rezolutie de 3K (3000x2000), dar si 100% din gama de culori sRGB, oferind o experienta de divertisment mult mai captivanta.

De asemenea, HUAWEI MateBook X Pro beneficiaza de tehnologia Fingerprint Power Button, care permite autentificarea rapida a utilizatorului pe baza amprentei, chiar in momentul pornirii dispozitivului. De asemenea, camera incastrata in tastatura asigura confidentialitatea utilizatorilor si, in acelasi timp, marind suprafata display-ului.

In plus, HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu o baterie generoasa de 57.4Wh. Datorita proprietatilor de economisire a energiei dezvoltate de Huawei, utilizatorii se vor putea bucura de o baterie care rezista timp de 12 ore in contextul redarii clipurilor video in format 1080p, 14 ore in sistem de utilizare normala la birou, si 15 ore de navigare pe internet.

HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil la un pret recomandat de 7.499 lei.

HUAWEI Matebook 13

Noul HUAWEI Matebook 13, lansat la inceputul saptamanii trecute in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress, se adreseaza in special absolventilor si tinerilor profesionisti care cauta dispozitive puternice la preturi accesibile.

Datorita tehnologiei HUAWEI Share 3.0, HUAWEI MateBook 13 permite iconexiuni inteligente cu smartphone-urile. HUAWEI MateBook 13 dispune de un afisaj FullView de 3:2, cu optiune multitouch in 10 puncte si un raport de ecran de 88%. Acesta sustine, de asemenea, posibilitatea de a capta screenshots cu ajutorul a trei degete.

HUAWEI MateBook 13 vine cu o versiune actualizata a tehnologiei Fingerprint Power Button, care integreaza senzorul de amprenta digitala in cel de alimentare si care permite pornirea si deblocarea dispozitivului dintr-o singura miscare. Combinat cu optimizarile BIOS, aceasta solutie inovatoare simplifica experienta de pornire a dispozitivului si permite utilizatorilor sa foloseasca imediat notebook-ul.

HUAWEI Matebook 13 va costa intre 3.999 lei si 5.199 lei, in functie de configuratia aleasa.

HUAWEI Matebook D

Avand doar 16,9 mm grosime, HUAWEI Matebook D de 15,6 inchi combina performanta cu designul elegant si un sunet foarte bun. HUAWEI Matebook D beneficiaza de un display FHD IPS, rezolutie 1920 x 1080, unghi de vizualizare de 178 de grade si un raport de aspect 16:9.

HUAWEI Matebook D este disponibil in doua configuratii, pretul de pornire fiind de 3.399 lei

Cele trei modele de laptopuri vor putea fi achizitionate online sau direct din retelele magazinelor Altex, Flanco, eMAG sau Orange, dar si de la distribuitorii autorizati Huawei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri