Chiar daca esti in cautarea unor laptopturi ieftine, asta nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri de la calitate si performante. Noi am facut o lista cu cinci dispozitive care asigura un raport de calitate - pret avantajos.

Daca vrei sa iti cumperi un laptop cu performante bune, dar care sa nu te lase lefter, sa stii ca exista o multime de optiune. Am luat in calcul si faptul ca ai putea avea anumite preferinte de brand, asa ca am ales cinci laptopuri ieftine de la producatori diferiti, iar majoritatea dintre ele nu depaseste 2.000 de lei.

Cinci laptopuri ieftine cu performante bune

Primul dispozitiv din lista noastra de laptopuri ieftine care te vor ajuta sa iti faci treaba bine este Acer Aspire 3. Laptopul are un design placut, destul de slim, si tastatura solida. Performanta de i3 si grafica buna il fac sa fie un best buy. Acesta filtreaza lumina albastra obositoare, pentru ca tu sa poti lucra confortabil mai mult timp. Laptopul asigura o conexiune Wi-Fi puternica si constanta, are 6 porturi pentru diverse nevoi, precum si deschidere separata pentru inlocuire HDD si RAM. Temperatura maxima in full load la 3.4 Ghz atinge 75 grade, ceea ce e chiar foarte bine. Daca ai nevoie de un laptop ieftin pe care sa il folosesti pentru browsing, Office si jocuri, acesta este o optiune buna si il gasesti aici.

Laptopul Lenovo IdeaPad 330 este un alt dispozitiv care asigura un raport de calitate - pret avantajos. In primul rand, nu vei mai ramane fara baterie, intrucat laptopul are o autonomie de pana la 6 ore si sustine modul Rapid Charge, adica poti avea pana la 2 ore de utilizare cu doar 15 minute de incarcare. Ideapad 330 are un ecran de 15,6 inci, cu rezolutie FHD, oferind imagini vizuale puternice in miscare. Datorita procesorului AMD Ryzen 3 2200U care ajunge pana la la 3.40 GHz, laptopul ruleaza bine atat sarcinile obisnuite, cat si jocurile. Daca te-a convins ca este unul dintre laptopurile ieftine cu performante bune, poti sa il comanzi de aici.

Urmatorul device din lista cu laptopuri ieftine este Dell Inspiron 3567. Acesta un alt dispozitiv care iti va fi un insotitor de cursa lunga, sistemele sale fiind testate intens timp de cel putin 10.000 de ore pentru a se asigura rezistenta la conditiile reale de lucru. Afisajul FullHD TrueLife ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii. Daca vrei sa il iei in vacanta, desi este recomandat sa te deconectezi de la munca, vei sti sigur ca rezista in conditii extreme de caldura, de pana la 65 °C.Durata de viata a bateriei poate atinge patru ore, fiind un laptop destul de silentios. Il poti comanda aici.

ASUS VivoBook S14 este unul dintre laptopurile ieftine care ofera productivitate nelimitata pentru cei care se afla in miscare. Este potrivit pentru lucrul la birou sau divertisment, are un design compact si este usor, cantarind doar 1,3 kg. In acelasi timp, VivoBook S14 ofera performante bune, fiind alimentat de la cel mai recent procesor Intel Core i7 cu memorie RAM de pana la 16 GB. Ecranul FullHD are un finisaj anti-glare si un unghi de vizualizare 178°, pentru culori si contrast vii din orice unghi ai privi. Bateria tine in jur de 5-6 ore de folosire obisnuita. Cumperi laptopul de aici.

Laptopul HP de 15,6 inci este cel mai scump din lista noastra, dar ramane, totusi, in categoria laptopurilor ieftine care te vor ajuta sa iti faci bine treaba. Procesor Intel Core din generatia a 7-a asigura performante puternice pentru a tine pasul cu usurinta la toate cerintele de multitasking. Laptopul are un design atractiv, facand concurenta unor ultrabook-uri mult mai scumpe. Ecranul este bun, cu rezolutie Full HD,tie la fel si materialele din care este confectionat. HP-ul are un display cu rezolutie 3 porturi USB. Cand nu mai ai timp sa-l incarci, poti incarca laptopul pana la 50% din capacitate in aproximativ 45 de minute. Il gasesti aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri