Adrian Garmacea, proprietrul companiilor Barrier si Electric Plus, este unul dintre principalii antreprenori bacauani care se alatura campaniei „Romania vrea autostrazi #sieu” lansata de avocatul si omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi. Protestul inedit este realizat pentru a atrage atentia Guvernului ca nu s-a tinut de promisiunea construirii unei autostrazi care sa lege Moldova de alte regiuni ale tarii.

Pe 15 martie, de la ora 15,00, timp de 15 minute, va fi suspendata activitatea celor 41 de magazine Orange ale Electric Plus, dar si activitatea in sediul Barrier si in cele 35 de francize sub acest brand din intreaga tara. Peste 700 de persoane, se vor alatura acestei campanii, scrie Suceava Live.

„Ne dorim o regiune dezvoltata intr-o tara dezvoltata – spune Adrian Garmacea. Nu vrem sa fim, asa, intr-un no man’s land, ci sa fim legati de restul tarii, de Transilvania si de Muntenia. Principala problema cu care ne confruntam in business e legata si de absenta unei infrastructuri care sa permita transportul rapid al marfurilor. In opinia mea, trei autostrazi, Oradea-Cluj Napoca-Brasov-Bucuresti, Arad-Sibiu-Bucuresti-Constanta si Bucuresti-Suceava, ar rezolva marile probleme de infrastructura rutiera din Romania. Decizia am luat-o in semn de solidaritate cu antreprenorul Stefan Mandachi, care va sista pe 15 martie activitatea la compania sa si va inaugura primul kilometru de autostrada construit din resurse proprii, ca o reactie la dezinteresul autoritatilor fata de dezvoltarea infrastructurii rutiere”, a declarat Adrian Garmancea pentru Bacaul economic.

Precizam ca initiativei i s-au alaturat mai multe companii si oameni de afaceri din tara. Stefan Mandachi a tiparit trei milioane de afise cu mesajul „Romania vrea autostrazi”.Fiecare sustinator al demersului este incurajat sa provoace alte trei persoane care sa se alature manifestului, de la companii mari, la oameni de afaceri sau angajati. Suceveanul i-a provocat in mod direct pe Ion Tiriac, pe George Becali si pe Viorel Catarama.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri