Nu oricine e dispus sa plateasca mii de lei pentru o tableta, asa ca am gasit cateva optiuni tablete ieftine care sunt excelente pentru browsing, emailuri, video streaming si jocuri.

Tabletele sunt alternative perfecte pentru laptopuri si desktopuri, mai ales atunci cand sunteti in miscare. Daca sunteti in cautarea unor tablete ieftine, fara sa faceti compromisuri la calitate, avem cateva recomandari.

Huawei MediaPad T3

Tableta are un ecran de 9.6 inci, cu o carcasa de aluminiu anodizat, construita dintr-o singura bucata. MediaPad T3 dispune de un mod special de protectie a ochilor, pe timpul noptii. Bateria de 4800 mAh se va asigura ca aveti la dispozitie toate uneltele necesare, cat timp aveti nevoie. Tableta are interfata de operare EMUI 5.1, proiectata pentru o utilizare intuitiva si usor de folosit. O cumparati de aici.

Lenovo Tab Yoga 3

Chiar intra in categoria cu tablete ieftine, Yoga Tab 3 are trei moduri de folosire: in mana, inclinat, agatat si stand. Acest lucru va permite sa va bucurati de continut media, jocuri si altele. Tableta are un ecran HD si boxe duale, orientate spre fata, cu sunet Dolby Atmos 3D. Camera modelului Yoga Tab 3 se roteste la 180 grade, pentru o calitate mai buna a imaginii din orice unghi, chat-uri Skype mai bune, selfie-uri mai reusite. Autonomia bateriei atinge 20 de ore cu o singura incarcare. Tableta se gaseste aici.

Samsung Galaxy Tab E

Tableta Samsung Galaxy Tab E este extrem de portabila, cu doar 8,5 mm grosime si 490 de grame, cu un invelis anti-alunecare. Tableta are pe spate o camera de 5 MP. Modulul pentru multitasking, cu ferestre multiple, va permite sa lucrati in doua aplicatii in acelasi timp. Galaxy Tab E are un spatiu de stocare de pana la 128 GB, mai mult decat suficient pentru a lua cu voi filmele, melodiile si cartile preferate. O comandati de aici.

Allview Viva H1001

Tableta romanilor de la Allview are un display IPS LCD de 10,1 inci, ce reda imagini in culori calde, cu o luminozitate adaptata conditiilor de vizualizare si un unghi larg de vizualizare. Este potrivita pentru divertisment sau prezentari profesionale. Datorita
conectivitatii 4G Dual Mode, puteti urmari show-uri de divertisment, filme si seriale sau puteti descarca cele mai recente jocuri, bucurandu-va de viteze de download de pana la 150 Mbps. O cumparati de aici.

Vonino Navo P White

E o tableta ieftina de 7 inci cu un ecran cu rezolutie 1280x800 de pixeli, iar capacitatea de stocare este de 16 GB. Are un Android mai nou, adica 7.0 Nougat si memorie RAM de 1 GB. Daca-i puneti Waze, sta foarte bine pe bord sau ca un dispozitiv pentru copii atunci cand plecati in calatorie. O cumparati de la acest link.

Sursa foto: Andrey_Popov_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri