Zilele sunt tot mai lungi si mai calde si nu mai ai nicio scuza sa nu incepi sa fii mai activ si, respectiv, mai sanatos. Iar o bratara de fitness este un dispozitiv care poate sa te ajute in acest sens.

Bratarile de fitness sunt dispozitive care te pot ajuta sa te misti mai mult, sa dormi mai bine si sa-ti imbunatatesti sanatatea. Vezi mai jos trei dintre cele care isi vor face bine treaba.

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3 este cea mai complexa si completa bratara de fitness de la Fitbit. Este rezistenta la apa si ofera o serie completa de functionalitati de fitness, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac si a somnului si iti poate spune cand atingi ritmul optim de antrenament pentru arderea de calorii. Bratara de fitness are o autonomie a bateriei de 6 zile. O gasesti aici.

Garmin Vivosmart 4

Aceasta bratara sport nu este facuta pentru atletii de performanta, dar este una dintre cele mai performante din gama sa de dispozitive. Ecranul este mai mare decat pe alte produse Garmin si are o baterie care ar trebui sa te tina cam o saptamana, in functie de intensitatea exercitiilor pe care le faci. In plus, are o functionalitate interesanta care iti spune cand este cel mai bun moment sa faci exercitii in functie de energia corpului. Poti cumpara bratara de aici.

Amazfit Bip

Amazfit Bip seamana cu un smartwatch, dar este mai mult un fitness tracker, datorita specificatiilor tehnice. Designul aminteste de Apple Watch si vine echipat cu o multime de functionalitati, inclusiv GPS, monitorizare a ritmului cardiac si a diverselor tipuri de exercitii, monitorizeaza somnul si urmarirea multi-sport, urmarirea somnului si nivelul general de fitness (estimat de VO2 Max). Este posibil sa uiti ca trebuie sa incarci bratara, pentru ca bateria te va tine pana la o luna. Daca ti se pare ca toate suna bine, comanda bratara de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri