Daca esti in cautarea unui dispozitiv care sa fie bun la toate, am facut pentru tine o lista cu 5 laptopuri Lenovo pentru munca sau pentru distractie.

Cele mai multe joburi presupun astazi lucrul pe calculator, iar asta se intampla si in cazul activitatilor de dupa programul de munca. Asa ca am decis sa iti recomanda azi 5 laptopuri Lenovo pentru munca sau pentru distractie.

Laptop Lenovo Gaming Legion Y530

Laptopurile de gaming voluminoase nu mai sunt de actualitate. Acum este timpul sa treci la un echipament de gaming potrivit pentru tine - elegant la exterior, performant in interior. Cu o diagonala de 15 inci, o grosime de 24 mm si o greutate de 2,3 kg, Lenovo Legion Y530 a fost regandit pentru a oferi echilibrul perfect intre performanta de gaming epica si portabilitate practica. Laptopul de gaming are un ecran FHD aproape fara margini, luminozitate de 300 de niti si ecran IPS Antireflex, pentru a da viata jocurilor tale preferate. Legion Y530 integreaza procesorul Intel Core de a 8-a generatie. Il poti cumpara de aici.

Laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 330S

Ideapad 330S are un design simplu, elegant, premium, cu o carcasa cu capac din aluminiu lustruit. Laptopul are o autonomie a bateriei de pana la sapte ore de viata, ceea ce il face sa fie un laptop pentru munca suficient de bun. Ultima generatie de procesoare Intel Core ofera o imbunatatire a performantei de pana la 40%, cu capabilitati de gaming fara precedent, divertisment de tip theatre, deschidere mai rapida si multi-tasking fara probleme. Il comanzi de aici.

Laptop Lenovo IdeaPad 330-15 ARR

Ideapad 330 este cel mai ieftin laptop din lista noastra, pentru ca uneori e mai bine sa pastrezi lucrurile simple. Tehnologia de procesare Intel asigura multitasking fara probleme, jocuri captivante, boot-uri rapide si divertisment de tip teatru. Are o durata de viata de pana la 6 ore si sustine Rapid Charge - 15 minute de incarcare iti va oferi pana la 2 ore de utilizare. In plus, laptopul este la reducere si il gasesti aici.

Laptop Gaming Lenovo Legion Y720

Acest laptop de gaming iti permite sa te joci cum doresti datorita compatibilitatii cu controlerul wireless optional Xbox One. Este echipat cu un procesor Intel Core de generatia a 7-a, fiind capabil sa preia cele mai dificile sarcini, de la jocuri la activitati de grafica mobila, precum redare video/3D sau design grafic. Este primul PC din lume cu Dolby Atmos, pentru un sunet excelent. Il comanzi de aici.

Laptop Lenovo V130 IKB

Potrivit pentru munca, acest Lenovo cantareste doar 1,8 kg, dar nu face rabat de la calitate, avand o procesare puternica. Afisajul se deschide la 180 de grade, ceea ce ofera imagini vizuale clare indiferent de ceea ce faci, iar difuzoarele stereo si Dolby Audio se asigura ca suna la fel de bine precum arata. Este un laptop pentru afaceri, rezista la durabilitatea rigorilor de manipulare zilnica. Laptopul poate fi cumparat de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri