Daca nu vrei sa ramai cu o gaura in buget ca sa-ti cumperi un accesoriu elegant si atragator pe incheietura, am facut o lista cu 5 ceasuri barbatesti ieftine dar elegante.
Un ceas elegant si de calitate ar trebui sa fie un element esential in garderoba fiecarui barbat. Mai jos, am facut o lista cu 5 ceasuri barbatesti ieftine, dar elegante, care apartin unora dintre cele mai cunoscute branduri.

Ceas Casio Clasic

Ceasul barbatesc Casio Clasic este un model versatil, cu un design clasic, cum sugereaza si numele. Bratara de culoare argintie, din otel inoxidabil se inchide cu o catarama tip fluture. Poti verifica ora si in medii intunecate, intrucat ceasul dispune de aratatoare cu insertii luminoscente. Cadranul este protejat de un geam din cristal mineral. Poarta ceasul Casio Clasic atunci cand adopti un stil casual – clasic si tinutele tale vor fi remarcabile. Cumpara ceasul de aici.

Ceas Casio Clasic din piele

Daca preferi accesoriile din piele din categoria ceasurilor barbatesti ieftine, poti opta pentru acest Casio Clasic in stil elegant. Cu un display analog si mecanism quartz, ceasul are o rezistenta la apa de pana 5 atm. Geamul este din cristal mineral, iar carcasa dintr-un otel inoxidabil, partial placat ionic, cu o curea din piele de culoare maro inchis. Il gasesti aici.

Ceas Q&Q Clasic

Este unul dintre ceasurile barbatesti ieftine cu un design minimalist, dar elegant, care poate fi asortat la diverse tinute. Ceasul are un cadran de culoare albastra, ceea ce ii confera eleganta. La fel, aratatoarele si markerii de ora au insertii luminescente. Ceasul a fost testat pentru rezistenta la o presiune de 5 atm. Poate fi cumparat de aici.

Ceas Fossil Grant Chronograph

Tot cu o curea din piele, neagra, si cifre romane pe ecran, ceasul barbatesc Grant Chronograph este tot ce ai nevoie pentru un sezon cel mai bine imbracat. Acest ceas Grant pune in miscare un cronograf. Materialele si accentele acestui ceas barbatesc il fac suficient de elegant pentru ocazii oficiale, dar construit pentru a rezista utilizarii zilnice. Cumperi ceasul de aici.

Ceas Fossil Machine

Ceasul are o curea din otel inoxidabil, cu un cadran albastru. Aratatoarele au insertii luminescente, pentru a putea citi ora chiar si in conditii de lumina scazuta. Sticla de safir care acopera ecranul il protejeaza de zgarieturi. Gasesti ceasul aici.









Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri