Exista o multime de dispozitive Samsung pe piata, iar brandul este comparabil cu iPhone la notorietate. De aceea, am facut lista cu telefoane Samsung pe care ti le permiti si care au specificatii tehnice bune.
In cazul in care vrei sa-ti schimbi telefonul, dar nu vrei sa bata la buzunar, si preferi produsele companiei sud-coreene, am facut o lista cu telefoane Samsung pe care ti le permiti.

Samsung Galaxy J6 (2018) este cel mai ieftin smartphone din lista noastra, dar destul de bun pentru activitatile de multitasking, inclusiv jocuri, mesaje si navigare, datorita ecranului Infinity de 5.6 inch si specificatiilor tehnice. Galaxy J6 este dotat cu un procesor Procesor Exynos 7870 si ruleaza pe sistemul Android 8.0 (Oreo). Are 3GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare. Camera principala este de 13MP, cu blit LED integrat; cea secundara are 8MP. Telefonul costa 749 de lei, fiind redus cu 31%. Il cumperi de aici.

Cu Samsung Galaxy A6 (2018) te vei bucura de un stil elegant si de o aderenta confortabila. Afisajul premium Super AMOLED ofera un contrast vizual mai clar si o culoare mai dinamica. Camera frontala de 16 MP face fotografii de inalta rezolutie, iar datorita blitului reglabil LED si al autodeclansatorului Selfie, vei obtine fotografii calitative chiar si in lumina slaba. Galaxy A6 are un display de 5,6 inch AMOLED, sub care se afla un procesor octa-core de 1.4GHz, 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare. Samsung Galaxy A6 costa 899 de lei si il gasesti aici.

Chiar daca este un pic mai vechi decat celelalte smartphone-uri din lista noastra, Samsung Galaxy J5 (2017) este unul dintre cele mai populare in randul romanilor. Samsung Galaxy J5 are un finisaj metalic, iar ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.2inch HD. Camera principala de 13MP face fotografii clare chiar si la la lumina scazuta.

Datorita memoriei de lucru de 2 GB si a capacitatii de stocare interna 16 / 32 GB, Samsung Galaxy J5 asigura un raspuns rapid. Costa 829 de lei si il poti comanda aici.

Samsung Galaxy M20 este dotat cu un display masiv de 6.3 inch FHD +. Cu o baterie cu incarcare rapida de 5.000 de miliamperi, Galaxy M20 reuseste sa ofere performante impresionante la capitolul autonomie. Este echipat cu un procesor Octa Core Exynos 7904, de 1,8 GHz. Galaxy M20 poate face multitasking cu videoclipuri, jocuri video si social media fara probleme. Camera principala dubla are 13MP si, respectiv, 5MP. Samsung Galaxy M20 dispune de autentificare biometrica. Costa 980 de lei si il gasesti aici.

Ultimul de pe lista noastra cu telefoane pe care ti le permiti este Samsung Galaxy A7 (2018). Este cel mai scump, dar totusi nu ajunge la 1.500 de lei. Samsung Galaxy A7 are un ecran Infinity Display de 6.0 inch FHD+ Super AMOLED. Smartphone-ul ofera un design ergonomic cu un senzor pentru amprenta, carcasa este din sticla, de 2.5D. Cu o camera de 24MP, camera pentru profunzime de 5MP si camera Ultra Wide 8MP, Galaxy A7 iti permite sa sa pui focusul pe ceea ce doresti sa scoti in evidenta in fotografia ta. Este la reducere si costa 1.369 de lei. Il cumperi de aici.









Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri