Sa iti pui la punct o casa inteligenta este mai usor ca niciodata, iar unul dintre dispozitivele care nu pot sa lipseasca este televizorul smart. De aceea, am facut o lista cu 5 televizoare smart pentru o casa inteligenta.
Televizoarele smart pot fi un hub pentru toate dispozitivele inteligente din casa. In acest articol avem iti recomandam 5 televizoare smart pentru o casa inteligenta, iar asta fara sa fie cel mai scump televizor pe care il poti gasi in Romania.

LED Smart Samsung Full HD - 80 cm

Televizorul smart de la Samsung are 80 de centimetri diagonala, ceea ce nu-l face foarte mare, dar are un pret foarte bun. E Smart TV din gama lui 2017 si are tehnologie Full HD. Are Wi-Fi si un player multimedia integrat. Televizorul vine cu o telecomanda smart cu comanda vocala in limba engleza pentru Google, HBO Go si Youtube. Il cumperi de aici.

LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 centimetri

Functia Auto Depth Enhancer a televizorului smart regleaza nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda. Prin Samsung Cloud poti conecta dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii si le poti viziona pe televizor. De asemenea, te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Televizorul este redus la jumatate de pret il comanzi de aici.

QLED Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 cm

Televizorul smart iti permite sa primesti informatii zilnice despre vreme, temperatura de afara si stiri importante pe un fundal interactiv ce ofera QLED un efect translucid. Poti reda cu usurinta muzica prin comanda vocala sau de pe smartphone-ul tau conectat prin Bluetooth. SmartThings iti transforma televizorul intr-un hub pentru dispozitivele tale smart de acasa, de la frigider pana la telefonul mobil. Il cumperi de aici.

LED Smart LG 4K Ultra HD - 139 centimetri

Procesorul quad core reduce zgomotul si imbunatateste claritatea imaginilor. Televizorul ccepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. Sistemul webOS redefinit si Magic Remote ofera continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Cumpara televizorul de aici.

LED Smart Sony Bravia 4K HDR Ultra HD - 139 centimetri

Televizorul smart smart proceseaza o multime de formate HDR, inclusiv HDR10 si Hybrid Log-Gamma. Vizionarea este ultrarapida pe acest televizor cu internet si YouTube si are inclus buton YouTube si Netflix pe telecomanda pentru navigare simpla. ClearAudio+ regleaza fin sunetul si vei auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile. Comanda televizorul de aici.


Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri