Laptopurile de gaming iti pot face o gaura serioasa in portofel. Daca esti unul dintre gamerii cu buget mic, avem cateva recomandari de laptopuri de gaming ieftine.

Orice jucator isi doreste sa detina un laptop de gaming, dar nu oricine isi poate permite unul. De aceea, am facut o lista scurta cu laptopuri de gaming ieftine.

Laptop de gaming ASUS N3540, 14 inch

Laptopul are un ecran cu raport 16: 9, de tip de stralucire, cu un procesor Intel Celeron Intel Core Celeron N3450, pana la 2.2 GHz. Are placa grafica Intel HD si ruleaza pe sistemul de operare Windows 10 S, de 64bit. Este dotat cu un acumulator de 57WHrs si baterie de polimeri Li-ion cu 3 celule, cu o durata de viata de pana la 14 ore. Poate fi cumparat de aici.

Laptop de gaming HP Pavilion, 15,6 inch

Acest laptopt de gaming va permite sa lucrati in mod multi-tasking cu placa grafica separata NVIDIA GTX si cu cel mai recent procesor Intel Core i5-8300H pana la 4.00 GHz. Are 8GB memorie RAM si o capacitate de stocare masiva de 1TB. Gratie latimii de banda mai mari, DDR4, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor. Datorita caracteristicii HP Fast Charge, acumulatorul poate fi incarcat de la 0 la 50% in aproximativ 30 de minute. Sistemul audio B&O PLAY ofera un sunet autentic. Laptopul se gasesti aici.

Laptop de gaming ASUS, 15,6 inch

FX504 bifeaza toate cerintele de performanta, in timp ce ramane unul dintre laptorile ieftine de gaming. FX504 este echipat cu un procesor de ultima generatie Intel Core i5 si solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, toate acestea incluse intr-o carcasa foarte subtire, cu o grosime de 2.5cm, si cantarind doar 2.4kg. Este dotat cu sistemul patentat de Racire Anti-Praf (Anti-Dust Cooling - ADC). Poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: By Seksan 99 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri