Oracle organizeaza in data de 16 aprilie conferinta Oracle Cloud Day la ARCUB - Bucuresti dedicata companiilor locale din sectorul industrial si din domeniul IT&C. Sub motto-ul „Your Future Runs on Cloud”, conferinta va reuni lideri din domenii diverse de business si din IT&C, precum si experti in domeniul tehnologiei care vor disemina impreuna cu participantii la eveniment ultimele tendinte in materie de noi tehnologii care pot influenta succesul unei companii si implicit business-ul acesteia.

Transformarea digitala din prezent atrage dupa sine dezvoltarea unor noi tipuri de modele de business care sunt mult mai agile decat cele ale competitorilor si care, pe cale de consecinta, sunt mult mai bine echipate in a crea servicii noi si inovatoare. Astfel, aceste servicii sunt mult mai adaptate nevoilor clientilor lor.

Tehnologia cloud este esentiala in acest proces de transformare, generand o adoptare rapida a tuturor aplicatiilor unui business si o tranzitie fara efort a datelor unei companii, fie ca vorbim de utilizarea serverelor in locatii, fie de dispozitive si servicii mobile pentru acces la date in timp real. In cloud, ciclurile de dezvoltare a produselor sunt mult mai mici ca durata de timp, tendintele in comportamentul consumatorilor pot fi reperate mult mai usor de catre analisti iar serviciile cu performanta ridicata pot fi folosite foarte usor in a genera idei inovatoare.

Sorin Mindrutescu, Country Leader al Oracle Romania si Pascal Giraud senior Director pentru serviciul Cloud in EMEA se vor numara printre speaker-ii importanti ai evenimentului de o zi dedicat celor mai bune practice si studii de caz din domeniul noilor tehnologii. Participantii vor afla despre beneficiile solutiilor autonome, care folosesc machine learning. De asemenea, cei prezenti vor putea sa ia contact cu ultimele inovatii si bune practici in materie de siguranta a cloud-ului, cu ultimele tendinte in materie de analiza a datelor explicate de catre un specialist Oracle precum si cu multe alte subiecte importante din domeniu.

Numeroase companii din Romania se numara printre pionerii revolutiei tehnologice, datorita integrarii tehnologiilor emergente precum blockchain, AI (inteligenta artificiala) si automatizarea in procesele lor de business. Experienta lor ne arata ca adoptarea serviciilor cloud ofera fiabilitate, viziune si performanta, caracteristici atat de necesare unui mediu de business concurential si conectat la prezent.

De ce sa participi la Oracle Cloud Day?

Oracle Cloud Day include o serie de ateliere si sesiuni de comunicare, prezentari de studii de caz, testari ale unor produse precum si oportunitati de networking destinate sa ajute companiile sa exploreze noile tehnologii cloud si sa inteleaga cele mai bune practici si povesti de succes. Lideri de business si din sectorul industrial, experti si reprezentanti ai noilor tehnologii se vor reuni pentru o zi sa disemineze ultimele tendinte in vederea cresterii agilitatii, performantelor si viziunii companiilor care privesc spre viitor.

Pe durata evenimentului, participantii vor putea sa aiba acces la informatiile unor experti, ce vor putea fi replicate in cadrul propriilor lor companii. Cei interesati se pot inscrie gratuit sa participe la evenimentul care conecteaza prezentul cu viitorul. Pentru informatii privind agenda evenimentului dar si rezervarea unui loc in sala, va rugam sa accesati acest link!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri