Celebrul televizor utilizat inainte de anii `90 va ajunge din nou in casele romanilor. La trei decenii de cand nu se mai comercializeaza, televizorul DIAMANT revine pe piata. Acesta este relansat sub umbrela HORIZON, brandul companiei Network One Distribution (NOD).

Fabricat de Intreprinderea Electronica din Bucuresti, incepand cu 1961, televizorul DIAMANT era nelipsit din casele romanilor in perioada comunista. Televizorul generatiei cu cheia la gat era alb-negru, cu tub catodic, mare cat o lada de zestre si costa cam cat trei salarii medii, cu posibilitatea de a fi platit in rate. A fost pentru multi dintre romani primul televizor la care s-au uitat vreodata.

Nostalgia copilariei, televizoare Diamant in imagini HD si full HD

NOD vine cu o initiativa pe cat de nostalgica, pe atat de indrazneata. Compania a decis relansarea DIAMANT si adoptarea acestuia ca brand conex HORIZON. Noua linie de televizoare DIAMANT (powered by HORIZON) reinventeaza modelul prafuit si vechi de acum mai bine de 30 de ani, altadata atat de apreciat.

Inregistrarea marcii la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) s-a finalizat in anul 2018, iar primele modele DIAMANT si-au facut deja loc in piata inca de la sfarsitul lunii martie 2019. Televizoarele sunt asamblate in UE, Turcia si Republica Populara Chineza si vin cu un design actualizat, la curent cu tendintele si cu nevoile consumatorilor. Noile modele disponibile au diagonale intre 22” şi 43” si rezolutii HD, respectiv Full HD.

Televizoarele DIAMANT se adreseaza persoanelor care cauta produse de calitate la preturi accesibile, oferind culori vibrante si o claritate a imaginii la nivel superior, cu alte cuvinte exact tehnologia de care au nevoie.

“Urmarim trendurile in tehnologie, dar ne reinventam de fiecare data. Am readus la viata una dintre primele game de televizoare romanesti - DIAMANT, pentru ca stim ca lucrurile cu adevarat puternice sunt cele care rezista in fata timpului si devin mai bune odata cu trecerea lui. Acum, ca si atunci, ducem simplitatea la un alt nivel - prin functii precum HDMI, USB Player, CI+, dar pastram accesibilitatea in ceea ce priveste pretul”, a declarat Cristian Postolachi, BDM Mobile & Consumer Electronics | Private Label NOD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri