IT SMART Distribution a incheiat anul fiscal 2018 cu o cifra de afaceri de peste 169 milioane lei (36,4 milioane euro) si un profit net de 2,68 milioane lei (575 mii euro, raportat la un curs mediu euro in 2018 de 4.6535 lei). Astfel, IT SMART Distribution a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 26% si o crestere a profitului de 18% fata de anul anterior.

Rezultatele fiscale raportate consolideaza pozitia IT SMART Distribution in topul distributorilor IT din Romania, compania fiind si una dintre putinele societati cu capital integral autohton. In 2018, IT SMART Distribution s-a dezvoltat si la nivel de echipa (de la 45 la 48 de angajati) si a inaugurat un nou depozit, semnificativ modernizat si cu capabilitati extinse de stocare.

Din totalul cifrei de afaceri, o pondere importanta o reprezinta vanzarile de tip proiect. Cu o echipa completa, distribuitorul asigura partenerilor sai consultanta de vanzari si suport presales necesar pentru identificarea solutiilor optime in functie de necesitati, dimensionarea si constructia proiectelor, cat si conditii comerciale avantajoase.

In 2018, distribuitorul si-a mentinut portofoliul de furnizori, concentrandu-se pe dezvoltarea retelei de parteneri si a echipei proprii.

IT SMART Distribution este, in prezent, distribuitor cu valoare adaugata pentru urmatoarele branduri: APC (by Schneider Electric), Bitdefender, Epson, HP Inc, HP Enterprise, Kyocera, Lenovo si Toshiba echipamente de birou.

Citeste si:
IT Smart Distribution distribuie solutiile de business ale...
IT Smart Distribution...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Coronavirus: Youtube reduce calitatea streaming-ului în Europa
Setari Cookie-uri