Singurul lucru mai important pentru alergatori decat adidasii este o pereche de casti de calitate si un playlist antrenant. De aceea, am selectat cateva casti pentru alergare care te vor tine in priza pe tot parcursul antrenamentului.

Atunci cand vrei sa iti cumperi niste casti pentru alergare, va trebui sa te uiti la cateva aspecte esentiale: sa fie rezistente la apa, sa fie stabile in sau pe ureche, sa ofere un sunet calitativ si, preferabil wireless. Noi avem cateva recomandari care bifeaza toate aceste calitati.

Casti pentru alergare, Awei AK9 SPORT

Castile filtreaza zgomotul cu ajutorul tehnologiei CVC 6.0. Sunt rezistente la apa, asa ca pot fi utilizate la sala, in ploaie, oriunde fara grija. Pe firul castilor se pot gasi butoane conventionale care indeplinesc mai multe functii: oprirea muzicii, pornirea muzicii, reglaj volum, next/ previous track, raspundere la apeluri, inchidere apeluri. Au o autonomie de pana la 10 ore de ascultare muzica. Gasesti castile pentru alergare aici.

Casti wireless pentru jogging, Wavefun Professional Super-X

Sistemul de fixare al acestor casti este potrivit pentru orice tip de activitate fizica (alergare, bodybuilding, crosstraining). Datorita standard de impermeabilitate IPX7, ploaia sau transpiratia nu vor afecta functionarea. Aceste casti pentru alergare au o autonomie de functionare de pana la 9 ore. Designul hidrodinamic nu va retine transpiratia si astfel iti va permite sa te bucuri de sport atat afara cat si in incaperi inchise. Acesta se fixeaza perfect pe ureche fiind ultra discret, confortabil si extrem de stabil. Sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor iOS, Android si Windows. Le cumperi de aici.

Casti in-ear pentru alergare, Samsung EO-IG935

Aceste casti pentru jogging de la Samsung au un design ergonomic tip in-war pentru confort exceptional datorita pavilioanelor hibride. Asigura o calitate excelenta a sunetului, datorita suprimarii vantului si zgomotului, ceea ce le face ideal pentru activitati in aer liber. Fiind impermeabile, le poti folosi cu incredere pe orice vreme si isi vor pastra functionalitatile chiar si daca vor ajunge, accidental, in masina de spalat. Le poti comanda de aici.

Casti sport cu prindere magnetica, XT-13

Castile stereo XT-13 sunt accesoriul perfect pentru sport, dar si pentru cei care prefera modelele in-ear. Aceste casti pentru alergare sunt compatibile cu toate telefoanele, tabletele, laptopurile si dispozitivele cu conexiune Bluetooth. Bateria are o autonomie de functionare de pana la 3-4 ore de vorbit la telefon/ ascultat muzica si pana la 50 de ore de stand-by. Castile sunt perfecte pentru alergare, gimnastica, exercitii si orice alt sport. Pot fi achizitionate de aici.

Casti Bluetooth cu neckband, Kruger&Matz

Aceste casti au fost create ca o alternativa ideala pentru oamenii activi, carora nu le plac castile pe urechi sau in-ear. Designul flexibil si banda care se potriveste usor pe cap iti ofera confort, fara a te limita prin cabluri suplimentare, atunci cand sport, fie ca iti place sa alergi sau sa mergi cu bicicleta. In plus, cu castile 10BT daca nu ai unde sa iti tii telefonul in timpul antrenamentului, poti folosi slotul microSD pentru a reda fisierele audio direct de pe cardul de memorie. Au un timp de redare de pana la 6 ore. Le gasesti aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri