Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a dezvoltat pro bono noul site MagiCAMP.ro, pentru accesibilitate crescuta, noi functionalitati si siguranta sporita.

Principalele obiective ale noului website au fost dezvoltarea unei sectiuni de donatii online, simplificarea interfetei de administrare astfel incat membrii echipei MagiCAMP sa poata administra cu usurinta continutul, instruirea echipei in utilizarea acestei platforme, precum si adaptarea continutului pentru dispozitivele mobile. De asemenea, pagina web este acum mai sigura si mai rapida, fiind gazduita cu sprijinul Zitec in Google Cloud. Echipa Zitec dedicata MagiCAMP a inclus un project manager, designeri, programatori si specialisti quality assurance.

”Suntem o echipa specializata in tehnologie, dar foarte motivata de initiativele civice si non profit de care societatea noastra are atat de multa nevoie. Suntem mandri ca am putut contribui in misiunea MagiCAMP si speram ca eforturile si expertiza noastra sa ii ajute pe termen cat mai lung”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

„Alegerea de a colabora cu Zitec a fost una naturala pentru ca echipa producatorului IT este profesionista si are un spirit autentic de implicare sociala. Suntem foarte bucurosi ca prin implicarea Zitec, site-ul MagiCAMP.ro este acum mai rapid, mai funcţional si mai simplu de folosit de catre echipa noastra”, a declarat Vlad Voiculescu, membru fondator MagiCAMP.

Proiectul se alatura altor initiative Zitec dezvoltate pro bono precum site-ul Ministerului Culturii, www.cultura.ro, ca parte a eforturilor de sustinere pe termen lung a tehnologizarii institutiilor publice.

In ceea ce priveste implicarea in comunitate, de-a lungul timpului Zitec a dezvoltat o serie de alte proiecte pro bono, printre care Fotogeografica.ro, Alpinet.org, Alegeri.tv, AlexGavan.ro, Florinsimion.com, cei1024.ro sau respectpentrumedici.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri