Pentru cei care vor sa le aduca iepurasul un televizor smart la un pret mai accesibil, eMAG a venit cu o campanie de reduceri de Paste. eMAG a lansat campania de reduceri de Paste si taie semnificativ din preturi, chiar si la jumatate. Daca vrei sa iti cumperi un televizor smart cu diagonala mare, dar la un pret mult mai mic, acum este momentul potrivit.

Televizor OLED Smart LG 4K Ultra HD - 139 cm

Televizorul inteligent asigura un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care isi pot controla in mod individual luminozitatea. Procesorul inteligent Alpha7 este optimizat pentru LG OLED TV si ofera claritate cu detalii exceptionale, culori intense si profunzime imbunatatita a imaginilor. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Televizorul este redus cu 5.000 de lei si poate fi achizitionat de aici.

Televizor LED Smart Panasonic 4K Ultra HD - 123 cm

Produsele din aceasta serie ofera un sistem de televizor inteligent sofisticat, dar usor de utilizat. Televizoarele Panasonic accepta mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10+, HDR10 si Hybrid Log Gamma. In plus, pentru a imbunatati experienta de vizionare in format HDR, Panasonic ofera si anumite functii originale, cum ar fi cea de imbunatatire automata a luminozitatii, ce regleaza semnalul video ca raspuns la iluminarea ambientala din mediul de vizualizare. Acest televizor smart este redus cu 46% si poate fi comandat de aici.

Reduceri de Paste: Televizor LED Smart LG 4K Ultra HD - 177 cm

Nu am trecut pe lista doar televizoare la reducere, ci si pe cele cu diagonale de dimensiuni generoase si performante. Procesorul quad core reduce zgomotul, imbunatateste claritatea chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa. Tehnologia multicanal creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. Sistemul webOS redefinit si Magic Remote ofera acces la continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Televizorul smart poate fi cumparat de aici.

Televizor LED Smart Philips 4K Ultra HD - 139 cm

Functia Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera. DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar. Printre caracteristicile speciale ale acestui televizor smart se numara accesul la aplicatii, magazine video online, YouTube, poti deschide browser-ul de Internet si dispune de actualizare firmware online. Il gasesti aici.

Televizor LED Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 cm

Televizorul smart are un designul modern si elegant. Datorita calitatii 4K UHD, poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena urmarita. Cu o singura telecomanda poti controla totul, astfel ca televizorul smart devine un hub pentru toate dispozitivele din casa. Te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Televizorul este in catalogul de reduceri de Paste, cu 24% mai ieftin. Il cumperi de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri