Producatorul de medicamente Zentiva Bucuresti a anuntat ca va plati 64.000 euro pe luna pentru dreptul de utilizare a solutiei informatice de business, SAP Business Suite, potrivit unul comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Dreptul de utilizare este conferit de contractul de achizitie incheiat cu Zentiva AS, prin care compania bucuresteana a obtinut dreptul de utilizare a sistemului.

SAP Business Suite este o solutie informatica de business creata de compania SAP prin care se ofera servicii de business intelligence (baze de date, relatii cu clientii, planificarea resurselor companiei, etc.)

Producatorul de medicamente Zentiva, listat la Bursa de Valori, inregistrat, un profit net in trimestrul al treilea de 11,15 milioane lei (3,25 milioane euro), cu 25,7% mai mic decat in perioada similara a anului trecut, cand Zentiva a obtinut un rezultat net de 15 milioane lei. Compaia a afisat o cifra de afaceri in trimestrul al treilea de 61,81 milioane lei (17,46 milioane euro), in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut cand a raportat afaceri de 51,88 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Tranzactie: Arobs cumpara UCMS Group Romania, companie de solutii HR