Ca sa-ti mai alungam din starea deprimanta, avem cateva recomandari de oferte pentru vreme ploioasa. Gasesti mai jos cateva dispozitive pentru entertainment cat stai in casa.

Daca nu ai niciun chef sa iesi din casa mai mult decat este nevoie, avem niste sugestii de dispozitive pentru entertainment care sa iti tina de urat pe vreme ploioasa.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD - 138 cm

Functia Auto Depth Enhancer a televizorului regleaza nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link, ca sa-ti mai alunge din starea deprimanta a vremii ploioase. Sistemul audio e stereo, avand caracteristici superioara datorita tehnologiei Dolby Digital Plus. Cu o reducere de 34%, televizorul poate fi comandat de aici.

Smart LG 4K Ultra HD - 123 cm

Procesorul quad core reduce zgomotul si imbunatateste claritatea imaginilor. Televizorul accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV - jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store - de care sa te bucuri pe vreme ploioasa. Televizorul smart are o reducere de 26% si poate fi cumparat de aici.

Oferte pentru vreme ploioasa - sisteme home cinema

Samsung HT-J4200

Daca vrei sa experimentezi noul nivel de divertisment 3D Full HD, ia-ti un sistem home cinema. Noua aplicatie nativa Opera TV Store ofera peste 250 de titluri din care sa alegi. Este usor de sincronizat cu televizorul si asigura un sunet curat si suficient de puternic ca sa alunge ploile. Sistemul poate fi achizitionat de aici.

Home cinema Sony BDVE4100

Sistemul home cinema are doua boxe inalte, doua boxe satelit si un subwoofer, care asigura un sunet surround precis si puternic, ce te va aduce in mijlocul actiunii, ca sa uiti de vreme posomorata. In plus, Pe Sony Entertainment Network acces la filme HD in flux continuu, un browser Web si aplicatii pentru prognoza meteo, stiri, jocuri si altele. Cumpara sistemul de aici.

Consola Sony Playstation 4

Cheama-ti un prieten si bucurati-va impreuna jocuri in culori vibrante, cu imagini HDR.
Controlerul fara fir DUALSHOCK 4 este unul ergonomic si intuitiv, avand si o bara luminoasa colorata mai vizibila. Capacitatea de stocare de 500 GB este mai mult decat suficienta pentru jocuri, aplicatii, capturi de ecran si videoclipuri. De asemenea, poti reda jocurile pe PC sau Mac, pe dispozitivul PlayStation Vita sau Sony Xperia in de domiciliu Wi-Fi si nu vei mai fi niciodata legat la televizor din nou. Consola poate fi comandata de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri