La un an si jumatate de cand Telekom a lansat pachetul Freedom, compania a atras in portofoliu peste 250.000 de antreprenori si a demarat mai multe programe de sustinere a business-urilor romanesti.

Freedom inseamna internet 4G nelimitat, minute si mesaje nelimitate, la 5 euro/luna, fara perioada minima contractuala si fara taxa de reziliere

#GAMECHANGERS, programul prin care Telekom spune povestea business-urilor care au schimbat regulile jocului

La atingerea pragului comercial de 200.000 de antreprenori „eliberati” cu Freedom, Telekom a ales sa investeasca 200.000 de euro in promovarea a 10 business-uri care au rescris, la randul lor, regulile in industriile in care activeaza si care impartasesc filozofia de business a companiei.

Cele 10 business-uri selectate sunt acelea care au atras atentia prin simplificarea modului de a face afaceri, oferirea unei experiente inedite clientilor, sustinerea digitala a partenerilor de afaceri sau modul in care au stiut sa isi conduca business-ul catre performanta. Telekom le spune povestile, pe rand, aici si le ofera campanii de promovare online personalizate, in valoare de 20.000 de euro pentru fiecare companie.

„Pornind de la nevoile si provocarile clientilor din segmentul business, ne-am dorit sa schimbam conventiile traditionale si sa ii ajutam pe antreprenori sa nu aiba grija costurilor pentru serviciile de comunicatii, sa fie liberi de contract si sa beneficieze de internet 4G nelimitat. In egala masura ne-am dorit sa sustinem mediul de business romanesc si sa-i ajutam sa creasca pe acei antreprenori curajosi si ambitiosi, prin proiectul #GAMECHANGERS. Sunt companii din domenii de activitate diverse, care au demonstrat ca stiu si pot sa atraga clienti prin concepte complet diferite de competitorii din acelasi domeniu de activitate.”, a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Investitii in sustinerea start-up-urilor romanesti

Telekom a oferit suport si start-up-urilor aflate la inceput de drum, pline de entuziasm si idei de business interesante, dar cu resurse limitate pentru a le pune in practica, prin programe precum WeAccelerate sau Guerrilla Camp.

Focus pe echipele din spatele antreprenorilor prin campania „Convinge-ti seful!”

In linie cu toate initiativele care au la baza filozofia de game changer, Telekom a lansat in aprilie 2019 campania „Convinge-ti seful”, prin care a incurajat echipele sa isi exprime dorintele si nevoile legate de serviciile de telecomunicatii si sa isi convinga managerii sa aleaga pentru companie abonamente cu beneficii nelimitate. Cei care au acceptat provocarea au avut, totodata, oportunitatea de a castiga pentru echipele lor bilete la finala UEFA Champions League.

„Cand am decis sa schimbam regulile jocului am fost constienti si de valoarea echipelor din spatele antreprenorilor si de nevoile oamenilor care compun aceste echipe. Iar prin cea mai recenta campanie a noastra, „Convinge-ti seful!”, i-am incurajat pe acesti oameni sa ia initiativa, sa deschida o discutie cu sefii lor si sa isi ceara dreptul la libertate deplina in comunicare. Am incurajat echipele sa isi convinga seful sa porteze abonamentele companiei la Telekom si sa se bucure de beneficiile aduse de oferta Freedom. A fost o oportunitate care i-a ajutat sa scape de toate constrangerile legate de serviciile de telecomunicatii si sa castige o experienta unica pentru echipa: 10 bilete la finala UEFA Champions League” a spus Ovidiu Ghiman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri