Furnizorul de solutii software Endava anunta vanzarea catre Worldpay a diviziei fintech, care are in prezent 138 de angajati localizati in Bucuresti.

La solicitarea Worldpay, Endava a agreat sa permita exercitarea timpurie a optiunii, a carei scadenta era septembrie 2019. Tranzactia urmeaza sa se finalizeze in primul trimestru al anului fiscal 2020 si necesita aprobarea autoritatilor de reglementare din Romania. Pretul agregat al tranzactiei se situeaza in intervalul mentionat in rapoartele depuse la SEC – Securities Exchange Commission.

Endava a acceptat sa furnizeze catre Worldpay anumite servicii de tranzitie in cadrul acordului existent intre Endava si Worldpay, care va ramane in vigoare si dupa finalizarea vanzarii diviziei de fintech. Relatia dintre cele doua companii este consolidata in continuare prin volumul angajamentelor curente, precum si prin oportunitatea de extindere a colaborarii in Statele Unite ale Americii. In prezent, 291 de angajati Endava lucreaza pe proiectele Worldpay, in plus fata de cei 138 de angajati din divizia fintech.

De asemenea, ca urmare a cererii crescute din partea clientilor de expertiza CRM in cloud, incepand cu 1 iunie 2019, Endava si-a marit echipa cu 32 de specialisti in Romania. Compania intentioneaza sa isi dezvolte capabilitatile de implementare de solutii digitale in cloud.

Citeste si:
Endava se muta in proiectul office dezvoltat de Forte la Tineretului
Endava inchiriaza 12.500 mp...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Dobre, Samsung: S20 Ultra, cel mai scump vârf de lance, este și cel mai dorit
Setari Cookie-uri