Telekom Romania anunta o noua oferta de vara in care introduce un parteneriat cu Blue Air. Astfel, in perioada 21 iunie - 31 iulie 2019, noua promotie le aduce tuturor clientilor eligibili Telekom, la planurile tarifare incepand cu Mobil 6 si prin achizitionarea oricarui dispozitiv Samsung, in rate, un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air.

"Clientii Telekom primesc vara aceasta vouchere Blue Air cu reducere de 100 euro si pot calatori, astfel, in locuri minunate, unde pot avea experiente unice. In plus, cu unul dintre telefoanele Samsung incluse in promotie, clientii nostri vor avea kit-ul perfect pentru vacanta de vara", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner puteti afla accesand acest link.

La achizitionarea noii oferte de mobil si telefoane de la Telekom Romania, clientii pot beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute nationale si SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung in rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinatie Blue Air. Clientii pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu preturi atractive, in rate de la 6 euro / luna si 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / luna, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / luna sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / luna.

Clientii pot intra in posesia voucherului Blue Air in aplicatia MyAccount, accesand www.telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervari pe site-ul Blue Air oricand inainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achizitionarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de calatorie fiind valabila pana in data de 28 martie 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri