Bolt, cea mai mare platforma europeana de transport la cerere, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor sa achite si sa administreze cursele efectuate de angajati in interes de serviciu.

Rando Rannus, General Manager Bolt pentru Business, a declarat: “Un numar tot mai mare de curse Bolt au loc in scopuri de afaceri, indiferent ca vorbim despre mersul la serviciu sau despre graba de a ajunge la intâlniri cu clientii sau la aeroport. Cele mai multe companii inca solicita facturi de la angajatii lor pentru a putea rambursa costul calatoriei. Bolt pentru Business ajuta companiile sa economiseasca timp si bani cu raportarea cheltuielilor individuale si documentele aferente. In loc ca angajatii sa adune si sa raporteze individual facturile pentru calatoriile facute prin intermediul firmelor de transport la comanda, clientii Bolt pentru Business vor avea toate informatiile despre cursele in interes de serviciu ale angajatilor lor pastrate intr-un singur loc, fara niciun efort suplimentar. Plata calatoriilor este, de asemenea, mult mai usoara: in loc sa rambursezi banii fiecarui salariat, platesti o data pe luna prin intermediul unui card bancar al companiei sau prin transfer bancar".

Pe noul website Bolt pentru Business, administratorii de cont pot seta reguli, pentru a controla cine si când poate face calatorii in scop de afaceri, ceea ce faciliteaza planificarea si asigura o imagine de ansamblu asupra costurilor de transport ale companiei.

Platforma le permite administratorilor de cont sa stabileasca si sa personalizeze cotele de cheltuieli si numarul de curse care pot fi facute de angajati. De asemenea, acestora li se poate cere raportarea scopului calatoriei inainte de inceperea cursei. Platforma poate fi utilizata in egala masura pe desktop si pe telefon mobil.

Bolt pentru Business este o aplicatie disponibila in peste 25 de piete din Europa si Africa, inclusiv in România. Companiile se pot inregistra pe https://business.bolt.eu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri