Filiala din Romania a RCS&RDS lanseaza joi, in Bucuresti, noul serviciu Digi Mobil 5G Smart, ce va fi furnizat prin intermediul primelor statii de emisie 5G ale companiei, potrivit unui anunt remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).


"Dorim sa informam actionarii si investitorii ca azi, 27 iunie 2019, filiala din Romania a societatii RCS&RDS SA anunta lansarea comerciala a noului serviciu Digi Mobil 5G Smart, ce va fi furnizat prin intermediul primelor statii de emisie 5G ale RCS&RDS. Lansarea marcheaza si startul procesului de dezvoltare a viitoarei retele 5G a RCS&RDS. Ulterior lansarii serviciului, clientii serviciilor Digi Mobilale RCS&DS vor avea acces la servicii cu viteze 5G si latenta mica, furnizate prin intermediul primelor statii de baza 5G ale RCS&RDS", se spune in textul publicat pe site-ul BVB.

In urmatoarele saptamani, pe langa statiile de baza 5G active din Bucuresti, RCS&RDS va lansa serviciul si in urmatoarele cinci localitati din Romania: Constanta si Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca si Iasi.

Incepand din luna septembrie a acestui an, este previzionata lansarea serviciului in Sinaia, Busteni, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Timisoara, Craiova si Sibiu.

Dezvoltarea retelei 5G va fi graduala (la fel si investitiile planuite pentru o asemenea dezvoltare), urmarind interesul pietei fata de aceasta noua tehnologie, precizeaza compania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri