Pentru cei care sunt atrasi de gaming, performanta laptopului isi merita toti banii. Chiar si asa, noi am facut o lista cu cateva laptopuri de gaming cu specificatii bune, dar care nu sunt dintre cele mai scumpe.

Echipate cu specificatii tehnice puternice, laptopurile de gaming sunt construite pentru a optimiza experienta jocurilor, imbunatatind grafica, viteza si performanta dincolo de capacitatea unui laptop obisnuit. Gasesti mai jos cateva laptopuri de gaming cu performante premium.

Laptopuri pentru gaming si productivitate

Acer Nitro 5

Acest laptop de gaming de la Acer este dotat cu un procesor Intel Core i7-8750H, tactat pana la 4.10 GHz, facand parte din familia Coffee Lake. Ecranul are o dimensiune a diagonalei de 15,6 inci, la rezolutie Full HD.Grafica video este GeForce GTX 1050 Ti, care asigura o calatorie fara probleme in universul de jocuri. Laptopul are incorporata o tehnologie avansata de racire. Aplicatia NitroSense imbunatateste experienta de joc, oferind in timp real control si monitorizare, informatii despre sistem, temperatura CPU/GPU si viteza ventilatorului de la un singur panou de control. Laptopul se gaseste aici.

Laptop de gaming OMEN 15

Acest laptop de gaming produs de HP are un ecran cu diagonala de 15,6 inci, la o rezolutie Full HD. In spatele carcasei se ascunde un procesor Intel i7 din a 8-a generatie. Placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 cu design Max-Q va face fata cu succes chiar si celor mai solicitante jocuri ale vremii, fara eforturi. Bateria laptopului tine cam 2 ore si jumatate la activitati intense si cam 6 - 7 ore pentru activitati foarte simple. In timpul activitatilor care solicita procesorul la maximum, ventilatoarele fac fata si tin procesorul la o distanta sigura de temperatura maxima suportata. Laptopul se gaseste aici.

Laptopuri de gaming de la Asus

Asus ROG GL503

Modelul GL503 de la Asus ruleaza cu un procesor Intel Core i7 quad-core de generatia a 8-a si ofera o solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, pentru un nivel de performanta pe masura talentului vostru in jocuri. Laptopul de gaming mai include pana la 32GB de memorie DDR4 foarte rapida, tactata la 2666 mHz, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a va juca in timp ce transmiteti clipuri video sau navigati pe Internet. Aplicatia ROG Sonic Studio este o solutie de anulare a zgomotului de fond in jocuri si stabilizarea volumului vocilor, oferind un sunet si conversatii mai clare, cu un volum mai puternic. Laptopul poate fi achizitionat de aici.

Laptopt de gaming Asus X570

X570 este un laptop subtire si usor de inalta performanta, cu un ecran si 15,6 inci, fiind alimentat de procesorul AMD Ryzen de ultima generatie. Acesta ofera imagini uimitoare gratie unui ecran Full HD si grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 de 4GB. Mai mult decat atat, are un design dual-storage care ofera posibilitatea de a adauga un SSD rapid la capacitatea mare de stocare a unui HDD de 1TB inclus. Datorita combinatiei de hardware si software, laptopul de gaming ofera o suita de software puternica - ASUS AudioWizard, care faciliteaza obtinerea echilibrului audio ideal pentru orice tip de continut. Poate fi cumparat de aici.

Asus TUF

Modelul X504 a fost creat pentru jocuri intense si eficienta ridicata. Laptopul de gaming este echipat cu un procesor Intel Core i5 si solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, toate acestea incluse intr-o carcasa de doar 2,5cm, care asigura o experienta deosebit indiferent daca il folositi ca sa lucrati, sa urmariti filme si sa ascultati muzica sau sa va jucati. DTS Headphone:X ofera o experienta de sunet surround pe 7.1 canale deosebit de realista. Laptopul de gaming are 8GB memorie RAM si poate fi extinsa pana la 1 TB cu HDD. Se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri