SelfPay, unul dintre principalii jucatori pe piata de Statii de Plata de tip self-service, anunta semnarea unui nou parteneriat cu inca un operator telecom national care ofera servicii integrate de televiziune, telefonie si internet: AKTA, brandul sub care opereaza Digital Cable Systems si AKTA Telecom.

Ca urmare a acestui acord de parteneriat, clientii AKTA au posibilitatea sa-si plateasca facturile, fara comision, la peste 4.200 de Statii de Plata SelfPay din intreaga tara. Plata se realizeaza extrem de simplu si rapid, iar clientii AKTA pot afla in timp real valoarea facturilor restante, datorita integrarii in timp real a celor doua sisteme. Pe lânga clasica scanare a codului de bare de pe factura, clientii AKTA se pot identifica si prin introducerea manuala a codului de client in interfata Statiei de Plata SelfPay. Clientii AKTA pot plati cu numerar, bon de rest sau prin intermediul aplicatiei mobile SelfPay la oricare dintre cele peste 4.200 de Statii de Plata SelfPay, dar si cu cardul sau prin Apple Pay la Statiile de Plata SelfPay dotate cu POS.

In prezent, clientii celor mai reprezentative companii din industria telecom isi pot plati facturile prin reteaua de Statii de Plata SelfPay.

Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in marile retele de retail, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care magazinele sunt deschise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri