Stranger Things 3 a devenit cel mai vizionat serial original Netflix, dar sezonul 1 a fost cel care a stat la baza unei editii speciale de camere compacte lansate de Polaroid. Asa ca astazi am facut o lista cu cinci modele de camere foto compacte, inclusiv Polaroid, pentru a trai visul retro inspirat din Stranger Things, anunta seomanager.ro

Ne-am obisnuit sa facem poze in format digital, avem colectii si albume intregi pentru fiecare ocazie, dar foarte rar ajungem sa ne uitam peste ele dupa o perioada. In schimb, pozele facut cu o camera foto instant iti asigura „material” gata de pus pe frigider sau intr-un colaj cu rama.

Asa ca astazi iti recomandam cateva camere foto compacte, fiind inspirati de editia limitata lansata de Polaroid in stilul Stranger Things, camera avand un design corespunzator - cu susul in jos.

Iata cateva modele de camere compacte si accesorii pentru fotografii instant.

Camera foto instant Polaroid Originals OneStep2

Modelul acesta de Polaroid a servit inspiratie pentru crearea editiei speciale Stranger Things. Cu doar cateva butoane si un design simplu, intuitiv, este suficient de usor de folosit de catre oricine. De fiecare data cand apesi declansatorul, miile de reactii chimice se aprind, pentru a crea o imagine reala, complet unica. Camera compacta are un acumulator cu autonomie prelungita, iar obiectivul ofera o calitate buna a fotografiilor. Este perfect pentru petreceri sau vacante, fiind compatibil cu filmele instant i-Type si Polaroid 600. Are blit incorporat si functie self-timer. Camera instant de la Polaroid poate fi cumparata de aici.

Camera compacta Polaroid

O alta camera compacta Polaroid este modelul PIC 300, care iti permite sa faci fotografiile dorite in doar cateva minute. Este versiunea moderna a camerei clasice Polaroid Instant, intotdeauna pregatita pentru orice eveniment, fie ca sunt petreceri, fie ca este vacanta. Camera compacta imprima fotografii de marimea unei carti de vizita si poate fi folosita in calatorii ca sa puteti trimite prietenilor si familiei imagini proprii in cateva minute, surprinzand aventurile ciudate pe care le traiti, chiar daca nu de nivelul Stranger Things. Camera instant Polaroid poate fi cumparata de aici.

Camera compacta Fujifilm Instax mini

Pe langa celebrele camere compacte Polaroid, mai sunt si alte branduri care ofera astfel de modele, cum este si camera foto instant Fujifilm Instax.

Aparatul dispune de un buton de pornire/oprire, de posibilitatea de a selecta modul in care se va regla aparatul in functie de conditiile de iluminare (inauntru, innorat, insorit, insorit cu nori), precum si un buton dclansator pentru fotografiat efectiv. Pozele pot fi luate atat in format Portrait, cat si Landscape. Dispune de blit, astfel ca poti imortaliza poze chiar si in locatii mai intunecate. Camera compacta are acum o reducere de 19% si se gaseste aici.

Camera foto instant Polaroid Snap Touch

Un alt model de la Polaroid este aceasta camera foto digitala Snap Touch, care foloseste tehnologia de imprimare ZINK (Zero Ink). Aceasta captureaza spontaneitatea si distractia renumitelor camere instant Polaroid intr-un pachet usor si compact, ca sa traiesti si tu senzatia traita de personajele din Stranger Things. Polaroid Snap Touch este un aparat foto instant foarte rapid si permite fotografierea unui alt subiect in timp ce fotografia precedenta este imprimata. De asemenea, poate fi folosit temporizatorul intern pentru selfie. Camera compacta are sase stiluri de captura diferite, cum ar fi Alb/ Negru sau ton Sepia de natura vintage, pentru o atingere artistica la fiecare imprimare. Avand o reducere de 32%, camera foto compacta poate fi cumparata de aici.

Accesorii pentru poze instant

Ca sa fii singur ca esti complet pregatit pentru a surprinde cele mai tari aventuri, iti recomandam sa iti iei si un pachet de hartie foto pentru camera Polaroid Snap Touch, ca sa ai suficient material pe care sa imprimi momentele. Pozele vor iesi foarte clare si vor ramane o amintire pe care o poti pastra oriunde la vedere in casa, pentru a-ti aminti de momentele frumoase. Pachetul de hartie foto are 30 de bucati, iar acum este la reducere cu 26% si poate fi cumparat de aici.

Din aceeasi categorie, poti opta pentru o imprimanta foto portabila Polaroid. Modelul Polaroid Zip Instant te ajuta sa iti imprimi usor si rapid pozele de pe smartphone sau tableta, folosind Bluetooth sau NFC si aplicatia dedicata Polaroid Zip, compatibila cu iOs si Android. Imprimanta foto are o baterie reincarcarbila de 500 mAh si dupa doar o ora jumatate de incarcare poate imprima pana la 25 de poze, avand capacitatea de a imprima direct de pe dispozitiv in mai putin de 60 de secunde. Imprimanta foto Polaroid are o reducere de 22% si poate fi achizitionata de aici.

Sursa foto: garetsworkshop/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri