Ministerul Mediului a anuntat astazi o noua runda pentru inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, asa ca noi venim cu o serie de recomandari de produse pe care poti sa le cumperi cu vouchere, la pret redus.

Prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice, utilizatorii au ocazia sa achizitioneze echipamente electrice si electronice de uz casnic noi, de calitate superioara, la preturi mult mai avantajoase. Iata cateva dintre produsele pe care le poti cumpara la un pret redus.

Masini de spalat vase prin programul Rabla pentru electrocasnice

Masina de spalat vase Bosch face parte din categoria A+++, avand 6 programe de spalare. Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Optiunea VarioSpeed Plus poate fi folosita pentru a spala si usca vasele in cel mai scurt timp. AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. Masinile de spalat vase Bosch dispun de tehnologia pentru protectia sticlei, care regleaza gradul de duritate al apei. Poti comanda aici masina de spalat vase.

Tot de la Bosch este si a doua masina de spalat din aceasta lista de recomandari de produse pe care sa le cumperi cu voucher prin programul Rabla pentru electrocasnice. Aceasta are un spatiu pentru tacamuri si mici ustensile de bucatarie in sertarul VarioDrawer, care are o capacitate de pana la 13 seturi de vesela standard in cazul masinilor de spalat vase de 60 cm, cum este si aceasta. Masina este silentioasa si dispune de o optiune de incarcare pe jumatate. De asemenea, are tester de duritate a apei, iar motorul este silentios, fiabil si economic. O poti achizitiona de aici.

Rabla pentru electrocasnice - masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Samsung este dotata cu tehnologia Eco Bubble, care asigura o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Motorul cu Digital Inverter ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si performanta foarte buna de lunga durata, certificat sa functioneze timp de 20 de ani. Masina de spalat vase face parte din clasa energetica A+++, avand o capacitate de incarcare de 7 kg, cu 10 programe de spalare, inclusiv program rapid de spalare de 15 minute. Panoul de comanda este de tip digital, masina avand un design modern. Masina de spalat rufe se gaseste aici.

Masina de spalat rufe de la Bosch dispune de functia EcoSilence Drive, ca sa te bucuri de o functionare extrem de silentioasa si durata lunga de viata. Optiunea ActiveWater asigura un consum de apa redus si economie de bani datorita sistemului de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte. Masina de spalat are un afisaj mare LED pentru o utilizare usoara. Si aceasta masina are o capacitate de 7 kg, avand program scurt de 15 si 30 de minute. Produsul se regaseste in oferta programului rabla pentru electrocasnice si poate fi achizitionat de aici.

Rabla pentru electrocasnice - finantare pentru frigidere

Rabla pentru electrocasnice - finanțare pentru frigidere Frigiderul Arctic cu două uși este dotat cu un termostat pentru a regla rapid temperatura în funcție de nevoi, ținând cont de temperatura ambientală. Rafturile fabricate din sticlă permit plasarea recipientelor grele, de până la 25 kg, pe orice raft. Frigiderele Arctic îți oferă posibilitatea de a monta ușile în funcție de nevoile tale și spațiul de care dispui. Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului tău frigorific. Panoul de control cu LED-uri permite setarea rapidă a temperaturii în compartimente și a funcțiilor dorite. Frigiderul poate fi comandat de aici.

Ultimul produs din aceasta lista de recomandari de produse pe care sa le cumperi prin programul Rabla pentru electrocasnice este acest frigider cu o usa Star-Light, pentru cei care au nevoie de un produs cu dimensiuni reduse, avand o inaltime de 84,5 centimetri. Frigiderul Star-Light are rafturi fixe, usa reversibila si compartimente pentru sticle, dispunand de spatiu de stocare mai mult decat generos, in ciuda dimensiunii mai mici. De asemenea, este prevazut cu un sistem automat de dezghetare. Frigiderul costa putin peste 500 de lei si poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Maxx-Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri