Vodafone Business a lansat noul portofoliu RED Infinity pentru companii, ce ofera beneficii nelimitate si flexibilitate in alegerea ofertelor. Clientii Vodafone Business pot alege dintre numeroasele tipuri de beneficii nelimitate si isi pot crea pachete cu beneficii personalizate, in functie de nevoile specifice afacerii lor. Noua oferta este valabila pentru toate companiile din Romania, indiferent de numarul de angajati si de industrie.

Clientii business pot alege intre beneficii nelimitate, cum ar fi: voce si date nationale in cea mai buna retea de date mobile din Romania (conform P3 Communications), minute si SMS-uri internationale in Spatiul Economic European (SEE), precum si date mobile nelimitate in roaming SEE.

Pentru mai multe detalii despre noile abonamente RED Infinity pentru companii, clientii isi pot contacta consultantul personal, pot vizita magazinele din reteaua Vodafone sau pot accesa https://www.vodafone.ro/business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri