Smartphone-urile mid range sunt dispozitive oneste si potrivite pentru cei care nu vor sa cheltuiasca o avere. Vezi in continuare cateva recomandari de telefoane ieftine cu reduceri de peste 50%.

Pentru cei care nu vor sa scoata din buzunar foarte mult, dar vor un smartphone de calitate, am facut o lista de telefoane ieftine cu reduceri de peste 50% pe care le poti cumpara si pe care le recomandam.

Telefoane la reducere, sub 1.000 de lei

Huawei Mate 20 Lite

Are un ecran de 6,3 inci, cu margini subtiri, culori placute si sticla lucioasa pe fata si pe spate. E un dispozitiv subtire, frumos si usor, care se simte bine in mana. Sub display-ul mare, ascunde un procesor Hisilicon Kirin 710. Camera principala duala e formata dintr-un senzor de 20MP si unul de 2MP, cu efect „bokeh” realist, iar cea frontala are un senzor de 24 de MP si unul de 2MP. Bateria este de 3750 mAh, deci destul de mare. Smartphone-ul are 4 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare. Il gasesti aici, redus cu 41%.

Xiaomi Mi A1

Telefoanele chinezesti ieftine si bune sunt alternative excelente la Samsung, iPhone sau alti producatori mari. Ele ofera calitate, dar si rezistenta, iar smartphone-ul Xiaomi Mi A1 este unul dintre acestea. La fel ca Mate 20 Lite, e un terminal mid-range cu un pret foarte bun. Are un procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare. Ecranul de 5,5 inci este Full HD, iar camera duala are 12 megapixeli. Bateria are o capacitate de 3080 mAh. Noi recomandam smartphone-ul. Il poti cumpara de aici, cu 35% mai ieftin.

Telefon mobil Sony Xperia XA2

Smartphone Sony Xperia XA2 este un alt mid-range foarte bun pentru cei care vor un sistem de operare foarte curat si performante bune. Telefonul are un afisaj Full HD de 5,2 inci si un design cu muchii imperceptibile. Astfel, ecranul se intinde dintr-o margine in cealalta si telefonul incape perfect in mana. In spatele carcasei, ruleaza un procesor Qualcomm Snapdragon 630. Datorita bateriei de 3.300 mAh, te poti bucura mai mult de functionalitatile smartphone-ului. Telefonul este acum la jumatate de pret. Il achizitionezi de aici.

Telefon ieftin, sub 500 de lei

Telefon Mobil Allview Soul X5 MINI

X5 Soul este flagship-ul brasovenilor de la Allview, dar si cel mai ieftin dispozitiv din lista noastra de telefoane ieftine cu reduceri de peste 50%. Smartphone-ul are un ecran IPS de 5, 6 inci. Are asistent vocal in limba romana, AVI. Este Dual SIM si vine echipat cu un procesor Cortex-A53 quad-core, ruland cel mai recent sistem de operare, Android 8.1 Oreo. Are o memorie RAM de 2 GB si 16 GB memorie interna, care poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128 GB. Cu Soul X5 Mini poti surprinde imagini calitative cu ajutorul camerei duale de 13MP cu LedFlash. Telefonul are o reducere de 52% in campania Stock Busters. Il comanzi de aici.

Telefon redus cu peste 50%

Telefon mobil Nokia 7.1

Un alt telefon ieftin pe care il gasesti acum la reducere sub 1.000 de lei este acest Nokia 7.1. Ecranul PureDisplay Full HD+ are 5,84 inci.Telefonul este acoperit cu sticla pe fata si pe spate, curbat la margini pentru confort, plus o carcasa de aluminiu Cele doua camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI iti permite sa conferi o nota artistica fiecarei fotografii, cu personalizari 3D, masti si filtre. Autonomia de o zi a bateriei este suficienta pentru utilizare indelungata de video, browsing si jocuri. Este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 636. Si acest telefon are o reducere de peste 50%. Il gasesti aici.

Sursa foto: LDprod / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri