Daca nu sunteti multumiti de sunetul din difuzoarele televizorului, va recomandam sa cumparati un dispozitiv care sa-l amplifice, mai ales ca azi este ultima zi de reduceri la sisteme audio.

Ca sa va bucurati de un sunet puternic, o varietate larga de melodii şi un design elegant, luati un sistem audio, mai ales ca acum sunt la reduceri. Astazi e ultima zi de reduceri la sisteme audio, iar noi avem cateva recomandari.

Reduceri la sisteme audio

Sistemul audio High Power Sony dispune de noua tehnologie LDAC de la Sony care va permite sa va bucurati de sunet wireless prin Bluetooth. Acesta transmite de 3 ori mai multe date. Tehnologia ClearAudio+ regleaza automat setarile de sunet si reda constant un sunet clar, de inalta calitate, indiferent daca jucati jocuri, va bucurati de muzica sau filme. Daca petreceti in aer liber sau departe de o priza, sa stiti ca bateria incorporata va asigura 14 ore de redare sau 3,5 ore la volum maxim. Daca activati modul Stamina, puteti beneficia de 5 ore de redare. Folosind Wireless Party Chain puteti conecta pana la 10 boxe wireless. Sistemul audio este la reducere si costa acum sub 1.000 de lei. Il puteti comanda aici.

https://www.emag.ro/sistem-audio-high-power-sony-gtkxb60b-hi-fi-bluetooth-extra-bass-party-chain-baterie-negru-gtkxb60b-cel/pd/D0B4XNBBM/

Harman Kardon Soundsticks 3 este un alt sistem audio wireless pe care il gasesti acum la reducere. Este un sistem 2.1 cu un design unic, laudat la MOMA New York, si un sunet foarte bine definit. Este compus dintr-un subwoofer de 6 inch capabil sa ofere pana la 20 de W putere si 2 boxe ce contin 8 difuzoare full-range. Acest sistem este compatibil aproape cu orice sursa de redare. Soundsticks III este un sistem ce combina designul uimitor cu un sunet captivant, atat pentru filme, cat si pentru muzica sau jocuri. Are acum o reducere de 20%. Il gasiti aici.

https://www.emag.ro/sistem-audio-wireless-harman-kardon-soundsticks-3-soundsticksbteu/pd/E8ZDNBBBM/

Sisteme audio Panasonic la reducere

Puteti sa va bucurati de muzica de pe smartphone sau tableta cu microsistemul audio HomeTheater de la Panasonic la o calitate audio inalta. Sistemul audio este dotat cu tehnologie Bluetooth, astfel ca datele audio de pe un dispozitiv compatibil sunt trimise catre unitatea principala prin transmisiune wireless. Acesta are doua boxe frontale, si permite redare de pe CD (audio, MP3), stick USB (MP3), radio FM. Sistemul este compact si usor. Boxele sunt micute, cu eficienta sonora mai redusa la frecvente joase, iar puterea nominala a nivelului sonor este de 10W. Sistemul audio se gaseste aici.

https://www.emag.ro/microsistem-audio-panasonic-sc-pm250ecs-20w-usb-bluetooth-argintiu-sc-pm250ec-s/pd/DB1CQ2BBM/

Sistemul audio de la Panasonic asigura sunet puternic cu super woofer de 25 cm si trei amplificatoare. Este proiectat cu un maner extensibil si roti pentru utilizare facila in aer liber. Acest model poate reda muzica din diverse surse, sistemul fiind compatibil cu Bluetooth si USB. Minisistemul audio cu o singura unitate este tot ce aveti nevoie pentru utilizare in interior si in aer liber. Dispozitivul are tweeter de tip con cu strat dublu cu nanoparticule de bambus. Astfel, prin utilizarea unui material solid, dar si usor in acelasi timp, se produce un sunet mai sensibil, asigurand interpretari vocale cu un sunet mai dinamic si dialoguri mai clare. Sistemul este redus cu 27%. Il comandati de aici.

https://www.emag.ro/sistem-audio-panasonic-1000w-bluetooth-bass-plus-sc-cmax5e-k/pd/DXD232BBM/

Ultimul dispozitiv din aceasta lista de recomandari este tot un sistem audio Panasonic la reducere. Deoarece ofera un camp sonor extins si bas puternic, sistemul UA30 va incanta cu sunet extins care umple incaperea la 180°, indiferent unde va aflati. Basul si rezonanta puternice de care au nevoie petrecerile reusite au fost amplificate in mod suplimentar de catre sistemul de bas reflex, iar iluminarea cu un sir de LED-uri cu lumina albastra confera incaperii o atmosfera interesanta, adecvata experientelor speciale. Sistemul audio costa acum putin peste 1000 de lei, fiind la reducere. Il gasiti aici.

https://www.emag.ro/sistem-audio-panasonic-300w-rms-bluetooth-negru-sc-ua30e-k/pd/DN5HH4BBM/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri