Timpul este prea pretios pentru a fi irosit dand cu aspiratorul, asa ca azi avem cateva recomandari de aspiratoare robot pe care le gasesti la reducere.

Daca vrei ca in weekend sau in serile de dupa munca sa te relaxezi si sa faci lucrurile pe care ti le doresti, in loc sa te ocupi de curatenie, pune la treaba un aspirator robot. Iata cateva recomandari de aspiratoare robot pe care le gasesti la reducere.

Aspiratoare robot Xiaomi la reducere

Aspirator robot Xiaomi Roborock versiunea a 2-aAspiratorul are un motor Brushless, fara perii, pentru durata de viata mai mare si eficienta energetica maxima, cu sistem de functionare pe mai multe tipuri de suprafete. Robotul isi va face treaba cu un zgomot redus. Are o autonomie 2,5 ore per ciclu si incarcare automata - dupa finalizarea ciclului de curatare, robotul se incarca singur si este din nou gata de actiune. Robotul combina functiile de maturare si spalare a podelei. Inaltimea mica permite robotului sa curete sub cele mai joase piese de mobilier, precum si sa sa catare peste obstacole de pana la 2 cm inaltime. Aspiratorul robot este acum la reducere. Il gasesti aici.

Aspirator robot Xiaomi MiJia Mi Robot

Acesta este un alt aspirator inteligent de la Xiaomi cu ajutorul caruia curatenia va deveni o activitate mult mai usoara. Robotul dispune de un motor silentios si discret. Aspiratorul are trei procesoare care calculeaza traseul si miscarile, pentru a alege traseul cel mai convenabil pentru o curatare eficienta. Aspiratorul robot poate functiona in mod Edge sau Zigzag, fiind capabil sa ocoleasca obstacolele. Dupa incheierea curateniei, aspiratorul se va retrage la dock-ul de incarcare si se va reincarca automat. Bateria asigura o functionare de 2,5 ore. Aspiratorul este la reducere. Il cumperi de aici.

Reduceri la aspiratoare robot

Aspirator robot Xiaowa Roborock E202

Daca vrei ca in weekend sau in serile de dupa munca sa te relaxezi si sa faci lucrurile pe care ti le doresti, in loc sa te ocupi de curatenie, pune la treaba aspiratorul robot. Dispozitivul permite programarea inteligenta, asa ca poti sa controlezi robotul acasa ori de la distanta, sa programezi curatarea saptamanala sau zilnica si sa verifici starea acestuia. De asemenea, are capacitatea de auto-incarcare. Aspiratorul robot are o cutie de praf de 640ml, fiind capabil sa sa urce pe o panta de 2 cm. Robotul este redus cu 30%. Il comanzi de aici.

Aspirator robot iRobot Roomba 980

Robotul aspirator se va asigura ca ai podele curate in intreaga locuinta, la apasarea unui singur buton. Roomba 980 navigheaza intregul nivel al casei, urmarindu-si locatia si mergand sa se incarce de cate ori este necesar, pana cand curatenia este finalizata. Sistemul de curatare AeroForce cu Power Boost creste automat puterea de aspirare pe covoare, unde este nevoie cel mai mult. Cu aplicatia iRobot HOME poti porni aspiratorul, il poti urmari sau programa sa inceapa curatenia de oriunde te-ai afla. Robotul curata parchet, covoare si pardoseli dure.

Bateria rezista sa curete pana la 185 mp cu o singura incarcare. Comanda aici robotul aspirator, care este acum la pret redus.

Aspirator robot Ecovacs DEEBOT SLIM 2

Ultimul dispozitiv din lista noastra de recomandari cu aspiratoare robot la reducere este acesta de la Ecovas, mai ieftin acum cu 40%. Aspiratorul este ultra-plat, asa ca se poate strecura cu usurinta sub mobilier si poate curata zone greu accesibile pe care un aspirator obisnuit nu ar putea sa le curete. Este un robot multifunctional de curatare, care poate curata si sterge podelele intr-o singura trecere. Acesta detecteaza automat mobilierul si scarile. Cand nivelul bateriei este scazut, aspiratorul robot revine automat la statia de incarcare. Se gaseste aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri