Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a inaugurat sambata, 27 iulie, primul Huawei Experience Store din Romania. Amplasat in Baneasa Shopping City, Huawei Experience Store va oferi consumatorilor posibilitatea de a descoperi si a se familiariza cu ecosistemul interconectat si inteligent dezvoltat de Huawei. Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ un milion de euro si cuprinde costuri de amenajare, logistica, personal si chiria spatiului.

Amenajat pe o suprafata de 93 de metri patrati, Huawei Experience Store se remarca printr-un stil premium, respectand linia de design creata de companie pentru dispozitivele sale. Fanii si consumatorii vor putea gasi aici intreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri si tablete, la laptopuri, ceasuri inteligente, inclusiv gama completa de accesorii si, totodata, vor avea posibilitatea sa testeze cele mai noi produse, imediat dupa lansarea lor globala.

In Huawei Experience Store, consumatorii vor putea gasi si interactiona cu cele mai noi dispozitive lansate anul acesta de companie, precum cele trei modele de telefoane ale seriei HUAWEI P30, smartphone-urile seriei Y, HUAWEI P Smart si proaspatul lansat HUAWEI P Smart Z, primul telefon Huawei care integreaza o camera frontala retractabila. De asemenea, aici va putea fi testat si HUAWEI Mate 20 X 5G, primul telefon comercial al companiei ce permite acces la tehnologia de generatia a 5-a.

Disponibila pentru testare si achizitionare va fi si gama de laptopuri HUAWEI Matebook. De la modelele mid-range, la cele de top, consumatorii vor putea descoperi notebook-urile care incorporeaza inovatia, inteligenta si performantele remarcabile, intr-un design deosebit.

„Suntem incantati sa deschidem in Romania cel de-al treilea spatiu unde consumatorii si fanii Huawei vor putea descoperi si interactiona cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra. Deschiderea Huawei Experience Store vine sa confirme interesul si increderea consumatorilor romani in produsele Huawei, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Huawei Experience Store va fi deschis de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 22:00.

Alaturi de Huawei Experience Store, consumatorii si fanii Huawei au la dispozitie inca doua spatii unde pot interactiona cu ecosistemul inteligent si inovator creat de companie: Huawei Service Center din Bulevardul Nicolae Balcescu 23A si Huawei Experience Shop din Afi Cotroceni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri