Faptul ca multi din generatia tanara au renuntat sa se mai uite la TV, nu este un motiv suficient de intemeiat ca sa renunti la o experienta de vizionare sau joc pe un ecran cu dimensiuni generoase. Mai ales ca acum gasesti televizoare cu diagonala mare si reduceri pe masura.

In mod normal, televizoarele cu diagonala mare te-ar lasa cu o gaura in buget, asa ca s-ar putea sa fii incantat sa afli ca poti sa economisesti o suma semnificativa daca iti iei acum unul dintre televizoarele Samsung la reducere. Noi am facut o lista cu cinci recomandari de televizoare cu diagonala mare si reduceri pe masura.

Televizoare smart la reducere

Primul televizor smart de la Samsung din aceasta lista de recomandari are un ecran LCD cu iluminare LED, cu diagonala de 125 cm si rezolutie Ultra HD 4K. Functia UHD Dimming a televizorului imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise. Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda. Acum te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Televizorul este wireless si are un numar generos de porturi: 2 USB si 3 HDMI. Are o reducere de 51%. Il poti cumpara de aici.

Modelul UE43NU7092UXXH de la Samsung are o diagonala de 109 cm si il gasesti acum la reducere. Si acesta ofera imagini la calitate Ultra HD 4K. De asemenea, poti profita la maximum de Samsung Cloud pentru a conecta facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Televizorul smart are ecran LCD cu iluminare LED. Dispune de trei porturi, unul USB si 2 HDMI. Acum este mai ieftin cu 42%. Il comanzi de aici.

Reduceri la televizoare Samsung Smart

Un alt televizor inteligent de la Samsung cu dimensiuni generoase este cel de 127 cm, pe care il poti cumpara acum cu 41% mai ieftin. Cu un design subtire si elegant, televizorul este perfect pentru orice incapere. Are un display plat, cu rezolutie 4K ULTRA HD si mega contrast dinamic. Televizorul are WiFi Integrat, un port USB si doua porturi HDMI, si ruleaza pe sistemul de operare Tizen. Il gasesti aici.

Modelul QE55Q7FNO este televizorul smart Samsung care impresioneaza din toate punctele de vedere. Are cea mai mare reducere dintre cele recomandate de noi, 54%, si cu o diagonala de 139cm. Q9F iti ofera un volum de culoare de 100%, ceea ce inseamna ca maximizeaza gama de culori exacte sii detaliate pe care le vezi pe televizor, acesta avand si un spectru extins de luminozitate si contrast a Q HDR 1500. Tehnologia avansata HDR 10+ asigura optimizarea contrastului. Acest smart TV este cel mai generos si la capitolul porturi, avand 3 intrari USB, 4 porturi HDMI si un slot CI+. Il cumperi de aici.

Ultimul din lista noastra cu recomandari de televizoare Samsung cu diagonala mare si reduceri pe masura este modelul UE65NU7092UXXH. Acesta are si ecranul cu cea mai mare diagonala dintre toate, de 165 cm. Printre caracteristicile speciale de care dispune se numara browser web, conectare rapida la Wi-Fi, modul jocuri, Eco Sensor si cautare automata de canale. Televizorul smart este echipat cu un procesor Quad-Core. Are o reducere de 43%. Poate fi achizitionat de aici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri