Pentru cei care doresc o combinatie convenabila de caracteristici premium, design elegant si capacitati multimedia, am facut o lista de recomandari cu laptopuri de business care sunt la reducere de Summer Black Friday.

O fi vara pe sfarsite, dar campaniile de reduceri continua cu Summer Black Friday. Daca esti in cautarea unui dispozitiv cu performante premium la preturi accesibile, vezi mai jos cateva laptopuri de business la reducere.

Summer Black Friday - Reduceri la laptopuri de business

HP ProBook 450 ofera un design elegant, pentru orice business, si permite profesionistilor sa fie productivi, atat la birou, cat si in deplasare. Are un ecran cu diagonala de 15 inci, iar in spate ascunde un procesor Intel Core i7 din a 8-a generatie si placa grafica NVIDIA GeForce. Performanta Quad Core si durata mare de viata a acumulatorului, fac acest laptop de business ideal pentru specialistii din birourile marilor intreprinderi sau din IMM-uri. Are 8GB memorie RAM si 128 GB capacitate de stocare, cu pana la 1 TB HDD. Acest laptop de business este redus cu 26%. Il cumperi de aici.

Si fanii Apple se pot bucura de o reducere semnificativa. Acum gasesti laptopul Apple MacBook Air 13 mai ieftin cu 20%. Bateria te va tine pana la 12 ore, ca sa te asiguri ca reusesti sa iti rezolvi toate sarcinile din zi, fara sa porti cabluri de incarcare cu tine. Ecranul are 13 inci si o grosime de numai 4,86 mm, acest MacBook Air fiind mai usor si mai portabil decat notebook-urile traditionale. Este echipat cu procesor Intel Core i5. de generatia a 5-a. Procesorul grafic Intel HD Graphics 6000 ofera performanta avansata, pe care o vei observa mai ales la jocuri sau la executarea altor sarcini de grafica intensive. Il poti comanda de aici.

Summer Black Friday - Laptopuri de business la reducere

HP ProBook 440 G5 este laptopul de business cu cea mai mare reducere din lista noastra de recomandari. Are un design ultrasubtire, elegant si durabil. Procesorul Intel Core i5 te va ajuta sa traversezi cu succes o zi cu multe activitati ajunse la termenul de predare. Laptopul este certificat pentru Skype for Business, fiind dotat cu functiile HP Audio Boost si HP Noise Cancellation, pentru video-conferinte. Durata de viata a acumulatorului va duce o zi de lucru si chiar mai mult, oferind si incarcare rapida. Laptoul are o reducere de 30%. Il gasesti aici.

Laptop de business HP 250 G6 te va ajuta sa-ti inchei cu succes activitatile de afaceri cu tehnologia Intel, instrumentele de colaborare esentiale. Are un ecran cu diagonala de 15 inci si display Anti-Glare. Sasiul durabil face fata rigorilor zilnice. Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i5 Kaby Lake. Are 8GB memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare. PC-ul portabil asigura performante optime si poti alege dintr-o gama de optiuni de unitati SSD sau HDD, pentru un spatiu de stocare de pana la 1 TB. Laptopul este redus cu 25%. Il poti achizitiona de aici.

Summer Black Friday - laptop de business la pret redus

Ultrabook-ul Asus VivoBook S530 este ultimul dispozitiv din lista noastra de recomandari cu laptopuri de business la reducere. Acesta ofera o combinatie de performanta, stil si confort pentru a te ajuta sa iti faci treaba bine, oriunde te-ai afla. anta sau rucsac, si pleaca la drum. Dotat cu un procesor Intel Core i5 de generatia a 8-a, esti pregatit pentru orice sarcina, fie ca e vorba de productivitate multitasking, editare foto-video sau jocuri. VivoBook S530 dispune de o baterie de inalta calitate pentru utilizare de-a lungul intregii zile si tehnologia de incarcare rapida. Il cumperi de aici, cu o reducere de 25%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri