Intre 1 - 4 august, Clujul devine gazda Untold, cel mai mare festival de muzica electronica din Romania. Gasesti, in continuare, cateva recomandari de gadgeturi si accesorii pe care sa le iei cu tine la Untold.

La festivalurile muzicale este destula distractie, dar avem cateva sugestii de gadgeturi si accesorii pe care sa le iei cu tine la Untold, ca sa te bucuri de toata nebunia de acolo.

Gadgeturi pentru festivalul Untold

Daca esti unul dintre festivalierii care vor merge cu trenul la Untold, ar putea sa-ti fie de folos acest eBook Kindle Paperwhite, ca sa-ti tina de urat pe drumul pana la Cluj. In plus, chiar si pentru cei mai inflacarati festivalieri pot fi obositoare 4 zile, asa ca aceasta carte electronica poate fi momentul de respiro. Are un contrast mare al ecranului tactil cu lumina incorporata, se conecteaza cu usurinta la retelele Wi-Fi de oriunde. Are o autonomie de 8 saptamani si o capacitate de stocare de 4GB. Gasesti ebook-ul aici.

Daca vrei sa surprinzi atmosfera de la festival mai mult decat ti-ar permite camera foto sau telefonul, ia cu tine o drona, mai ales ca nu are nevoie de mult spatiu pentru depozitare in bagajul de festival la Untold. Drona JJRC H36 RC este micuta, stabilizata de un giroscop pe 6 axe. Raza de actiune a telecomenzii este de 20-30m, cu un timp de zbor este de 5 minute si timp de incarcare de aproximativ 30 minute. Drona are led-uri, fiind usor de vazut noaptea sau in spatii cu luminozitate scazuta. Poate fi cumparata de aici.

Accesorii de luat la festivalul Untold

Pe de alta parte, daca ati decis cu prietenii sa mergeti la Untold cu masina, ar putea sa va fie de folos un suport auto magnetic universal pentru telefon. Cel recomandat de noi poate fi utilizat pentru GPS-ul de pe telefon, in pozitie orizontala sau verticala. Caracteristica magnetica este sigura pentru telefoane si nu va cauza nicio dauna acestora. Gasesti suportul pentru telefon aici.

In acelasi timp, ai putea opta si pentru un un sistem de navigatie pentru masina. Mio MiVue Drive vine in set cu o camera video auto premium Full HD. Sistemul de navigatie are un procesor 800MHz, 128MB RAM si 4GB Flash, cu actualizari pe viata a hartilor si harta completa pentru Europa. Cumpara setul de aici.

Cand mergi la un festival, mai ales unul atat de mare precum e Untold, nu ai vrea sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga ori ai cea mai mare nevoie. Un acumulator extern ASUS ZenPower te poate ajuta sa tii dispozitivele incarcate, avand o putere de 10050 mAh. Este compatibil cu toate modelele de telefoane. In plus, nu isi pierde energia nici dupa cateva zile de la incarcare. Il gasesti aici.

Sursa foto: By salajean / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri