In zilele noastre, oricine are nevoie de o baterie externa, avand in vedere ca si cele mai bune smartphone-uri tin cel mult doua zile daca te folosesti de ele.

O baterie externa poate sa-ti fie de folos in concediu, la festivaluri, in weekendurile petrecute depare casa si, de ce nu, si in serile petrecute in oras, dupa munca.

Noi am selectat cateva baterii externe de diferite dimensiuni si cu diferite functii, in functie de orice nevoie.

Baterie externa cu incarcare solara

Aceasta baterie externa Pyramid este imensa din punct de vedere al capacitatii - are 30.000 mAh. Asta ar insemna ca poate incarca un smartphone de aproape 10 ori. Mai mult, e perfecta pentru luat la camping, avand functie de incarcare solara - deci daca ti-ai planuit o vacanta la cort, nu va trebui sa-ti faci griji privind incarcarea telefonului. In plus, are si o lanterna, dar si o functie de SOS pentru situatiile de urgenta. O poti cumpara de la reducere de aici.

Baterie externa cu USB C

O alta baterie externa interesanta pe care am gasit-o este produsa de A+. Aceasta are o capacitate de 20.000 mAh si poate incarca pana la trei dispozitive simultan. Este compatibila si cu anumite tehnologii de fast charging si are si un pret foarte bun. O poti cumpara la reducere de aici.

Baterie externa cu incarcare wireless

Daca smartphone-ul tau are incarcare wireless si nu vrei sa cari si cablul dupa tine (sau nu vrei sa risti sa-l uiti), atunci o baterie cu wireless charging e potrivita pentru tine. Noi am gasit una cu o capacitate de 10.000 mAh. Partea buna este ca poti incarca si smartphone-ul unui prieten, pentru ca ai si un port USB la dispozitie. Bateria este la reducere si o poti cumpara de aici.

Baterie externa compacta

Ultima baterie din lista noastra nu are functii speciale, dar vine cu o capacitate mare intr-un form factor micut. Este un model de la ASUS cu o capacitate de 10.000 mAh si poate incarca un singur dispozitiv. O poti cumpara la un pret foarte bun, la reducere, de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri