Samsung Electronics a prezentat astazi Galaxy Note10, o noua gama de smartphone-uri premium. Inspirat de o generatie care traieste prin imbinarea vietii profesionale cu cea sociala, Galaxy Note10 ofera utilizatorilor libertatea de a lucra asa cum isi doresc si de a-si demonstra spiritul creativ. Ani de zile, seria Galaxy Note a ajutat milioane de utilizatori fideli din intreaga lume sa-si dezvolte pasiunile si sa isi atinga obiectivele personale si profesionale, iar acum, Samsung Galaxy Note10 continua traditia punand la dispozitie acestora tehnologia necesara pentru a realiza mai mult din ceea ce le place.

„Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii sa obtina mai mult. Fie ca lucreaza la un proiect complex pentru munca, editeaza un videoclip sau se relaxeaza cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 ii va ajuta sa duca la bun sfarsit task-urile mai eficient si mai bine", a declarat DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT si Comunicatii Mobile, Samsung Electronics.

DESIGN SPECIAL CREAT PENTRU O EXPERIENTA PREMIUM

Utilizatorii Galaxy Note apreciaza puterea unui design sofisticat nu doar datorita aspectului dispozitivelor, ci si datorita experientei oferite. Fiecare element Galaxy Note10 este conceput pentru a fi elegant si subtire, astfel incat utilizatorii sa isi poata aloca intreaga atentie ideilor, proiectelor si continutului care ii intereseaza cel mai mult.

  • Doua dimensiuni: Pentru prima data, Galaxy Note vine in doua dimensiuni, astfel incat utilizatorii sa poata alege care este cea mai potrivita varianta pentru ei. Galaxy Note10 se adreseaza utilizatorilor care doresc sa experimenteze puterea S Pen-ului si productivitatea optima intr-o forma compacta, reprezentata printr-un display Cinematic Infinity de 6,3 inci, integrat in cel mai compact Note de pana acum. Galaxy Note10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inci, pe un device care este cat se poate de usor de manevrat si de utilizat.

Display-ul lui Note 10 este cel mai bun display de la Samsung de pana acum. De la constructie la tehnologia care sta la baza lui, ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca se uita la un film sau se bucura de jocul lor video preferat.

  • Design-ul Edge-to-edge: Display-ul edge-to-edge Cinematic Infinity al lui Galaxy Note10 aproape nu mai are margini, iar decupajul in ecran pentru camera frontala este mic si amplasat central, pentru un design echilibrat. Cel mai captivant display de la Samsung ofera o experienta superioara, care imbina perfect partea de vizionare cu cea de creatie.
  • Ecran de cea mai buna calitate: Galaxy Note10 foloseste Dynamic AMOLED, display recunoscut in industrie. Cu certificare HDR10+ si Dynamic Tone Mapping, fotografiile si videoclipurile sunt mai luminoase fata de seria Note precedenta si ofera o gama larga de culori impresionante. UL a validat ecranul Galaxy Note10 pentru uniformitate de culoare si luminozitate in proportie de 98%. Pentru o vizualizare mai confortabila, afisajul Eye Comfort reduce lumina albastra fara a afecta calitatea culorii.

PRODUCTIVITATE SPORITA PENTRU A MAXIMIZA FIECARE MOMENT

Utilizatorii Note pun accentul pe productivitate si vad in telefonul lor un ajutor esential pentru a face si obtine cat mai multe. Galaxy Note10 ofera noi tehnologii, capabilitati imbunatatite si integrari puternice, toate oferind utilizatorilor libertatea de a lucra in ritmul pe care acestia il considera cel mai eficient.

  • De la scrierea de mana la text: Galaxy Note10 ofera capabilitati noi si puternice unui S Pen compact, reimaginat. Acum, utilizatorii pot lua notite, pot converti instantaneu scrisul de mana in text digital in Samsung Notes si il pot exporta in diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot chiar sa-si personalizeze notitele prin reducerea, marirea sau schimbarea culorii textului. Prin doar cateva actiuni, documentele pot fi partaje cu usurinta intre participantii unei sedinte; clipele de inspiratie se pot transforma rapid in documente editabile.
  • S Pen regandit: Galaxy Note10 aduce imbunatatiri S Pen-ului; daca pe Galaxy Note9 S Pen-ul a primit functia de Bluetooh Low Energy, S Pen-ul de pe Galaxy Note10 primeste si functia Air, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot controla device-ul prin anumite gesturi facute cu S Pen-ul. Prin intermediul functiei Air SDK, dezvoltatorii software pot crea functii de control personalizate care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a utiliza aplicatiile preferate folosind gesturi.
  • DeX actualizat pentru PC: Galaxy Note10 extinde functiile Samsung DeX, astfel incat utilizatorii pot sa lucreze acum mult mai usor atat pe telefon, cat si pe PC sau Mac. Cu o simpla conexiune compatibila USB, utilizatorii pot partaja fisiere intre dispozitive si pot folosi aplicatiile mobile preferate cu un mouse si o tastatura, pastrand in siguranta datele lor pe telefon prin Samsung Knox.
  • Link to Windows: Galaxy Note10 integreaza functia Link to Windows direct in panoul rapid (Quick Panel). Cu un singur clic, utilizatorii se pot conecta pe computerul lor cu Windows 10. Astfel pot vedea notificarile, pot trimite si primi mesaje si pot vedea fotografiile recente, fara a se opri sa se uite la telefon.

CAMERA PRO-GRADE PENTRU CREATORI DE CONTINUT

Cu Galaxy Note10, atat creatorii de continut, cat si utilizatorii de zi cu zi, pot inregistra video-uri si pot face fotografii uimitoare – astfel incat postarile lor sa iasa cu adevarat in evidenta. Imbinand o tehnologie avansata de imagine si software, Galaxy Note10 aduce video-ul si fotografia pe telefon la un alt nivel.

  • Tehnologie video premium: Galaxy Note10 permite utilizatorilor sa inregistreze videoclipuri la o calitate grafica si sonorizare impresionanta fara a avea nevoie de aparatura profesionala. Cu modul de focalizare video live se poate modifica adancimea de camp, astfel incat puteti estompa fundalul pentru a va concentra pe subiect. Microfonul cu zoom amplifica sunetul si izoleaza zgomotele de pe fundal pentru a va ajuta sa obtineti sunetele pe care vi le doriti. Functia Super Steady a fost imbunatatita pentru a stabiliza imaginile video, fiind disponibila acum si in modul hyperlapse.
  • Editare video rapida si usoara: Odata ce si-au inregistrat videoclipul, utilizatorii Galaxy Note10 pot edita din mers direct de pe telefon, fara a avea nevoie de echipament suplimentar. Editorul video este integrat in S Pen, astfel incat utilizatorii pot alege exact partea pe care doresc sa o decupeze, utilizand S Pen-ul. Pentru creatorii care au nevoie de un control si mai mare asupra materialelor video, Adobe Rush pe Galaxy Note10 ofera o suita sofisticata de instrumente de editare, care devin si mai eficiente cu ajutorul lui S Pen.
  • Inregistrare ecran: Pentru gamerii care doresc sa adauge o anumita personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc sa isi imbunatateasca calitatea tutorialelor video, Galaxy Note10 introduce functia Inregistrare Ecran. Puteti captura usor imaginile de pe ecran, opta pentru optiunea picture-in-picture pentru a adauga reactii si folosi S Pen pentru a face mentiuni direct in video.
  • AR Doodle si 3D Scanner: Galaxy Note10 integreaza cele mai noi capabilitati AR si 3D in camera. Alaturi de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispozitie un mediu cu totul nou creatorilor de continut. Alaturi de AR Doodle, utilizati S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte si animatii. Iar cu ajutorul 3D Scanner, o noutate impresionanta in seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricarui obiect si o poate transforma instantaneu intr-o imagine dinamica 3D.
  • Modul Nocturn: Oamenii fac multe selfie-uri in conditii de luminozitate scazuta – la cina, la concerte sau cand se bucura de un apus de soare. Modul Nocturn, disponibil acum si pe camera frontala, permite utilizatorilor sa surprinda selfie-uri de calitate indiferent de conditiile de lumina.

PERFORMANTA MAXIMA PENTRU UTILIZATORII EXPERIMENTATI

Utilizatorii Note isi folosesc telefoanele pentru absolut orice - nu doar pentru indeplinirea activitatilor de zi cu zi, ci si pentru proiectele lor mari: fie ca e vorba de gestionarea sarcinilor de lucru, editarea videoclipurilor pentru canalul de social media sau crearea de ilustratii cu S Pen. Pentru a-i ajuta sa faca totul mai eficient, Galaxy Note10 vine cu un hardware de nivel superior si specificatii de top.

  • Incarcare Super Fast Charging: Galaxy Note10+ permite o incarcare prin incarcatorul de 45W, astfel incat in doar 30 de minute, utilizatorii isi pot incarca telefonul complet pentru a-l utiliza pe durata intregii zile.
  • Wireless PowerShare: Note10 vine cu Wireless PowerShare. Utilizatorii isi pot incarca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt device compatibil Qi cu ajutorul telefonului lor Galaxy Note10.
  • Gaming: Pe masura ce jocurile mobile devin foarte bogate in procesare si grafica, cele mai bune experiente de joc necesita specificitati de top. Galaxy Note10 prezinta cel mai subtire sistem de racire din lume, care ofera performante optime in timpul jocului fara a afecta designul subtire si elegant. Cu ajutorul functiei Game Booster bazata pe AI, Galaxy Note10 optimizeaza performanta si consumul de energie in functie de joc. Iar cu serviciul de streaming PlayGalaxy Link P2P, utilizatorii pot sa continue jocul de unde au ramas si sa se joace in miscare fara a avea nevoie de stocare locala.
  • Hyper-fast Speeds: Cu optiunile LTE si 5G, utilizatorii Note10 pot profita din plin de cea mai rapida viteza a operatorilor de telefonie mobila. Galaxy Note10+ 5G valorifica intreaga putere a generatiei viitoare de retele pentru streaming video de inalta rezolutie, descarcare de continut rapid si streaming de jocuri grafice in timp real. Permitandu-ne sa facem tot ce ne place, la viteza mult mai rapida, Note10+ 5G schimba modul in care consumam continutul si ne conectam cu prietenii si familia.

UN PORTAL SPRE ECOSISTEMUL GALAXY

Galaxy Note10 se afla in centrul ecosistemului Galaxy, o gama de produse si servicii premium care ofera experiente ce le fac utilizatorilor viata mai usoara si mai conectata. Accesoriile precum Galaxy Watch Active 2 si Galaxy Tab S6 ii ajuta pe acestia sa faca mult mai multe lucruri, chiar si cand sunt in miscare.

Samsung ofera utilizatorilor o experienta Galaxy conectata si convenabila. Samsung Health ii ajuta pe utilizatori sa isi atinga obiectivele de sanatate printr-o monitorizare atenta. Samsung Knox le protejeaza datele cu solutii de securitate de calitate. Bixby, platforma de inteligenta artificiala de la Samsung, ofera suport integrat pentru a va face viata mai usoara, mai organizata si mai conectata.

Galaxy Note10 – disponibilitate

Galaxy Note10 si Galaxy Note10+ vor fi disponibile in urmatoarele nuante: Aura Glow, Aura White si Aura Black incepand cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile in perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clientii care inregistreaza o precomanda pentru noile Galaxy Note si aduc un telefon vechi, in programul de Trade-In, pot beneficia de 450 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri