Compania de servicii de Internet Yahoo a lansat un nou site, destinat administrarii finantelor personale
Noul site contine noua categorii, printre care imprumuturi, planuri de pensii si administrarea proprietatilor imobiliare. Yahoo Personal Finance ofera si stiri din domeniu, provenite de la publicatii precum CNNMoney.com, Consumer Reports si Wall Street Journal.

"Nu toti utilizatorii administreaza un portofoliu de investitii, dar cu totii avem un plan financiar. Noul site reprezinta o oportunitate uriasa de extindere pentru Yahoo Finance", a declarat project manager al Yahoo Finance, Peggy White.

Prezent de 10 ani pe piata, serviciul de informatii financiare al Yahoo a mai fost relansat in vara anului trecut, avand o noua imagine si oferind noi posibilitati de informare utilzatorilor.

In acelasi timp, oficialii Yahoo au precizat ca vor oferi posibilitatea preluarii informatiilor de pe site-ul Yahoo, propritarii de alte site-uri sau de bloguri putand sa incarce practic pe site-urile proprii tabele si grafice, precum si stiri. Aceasta decizie a fost luata cu scopul de a creste numarul utilizatorilor serviciului de informatii financiare al Yahoo.

Cel mai mare motor de cautare din lume a lansat in urma cu un an Google Finance, un site care cuprinde stiri si continut din domeniul financiar, accelerand astfel pe un segment de piata acoperit de rivalii sai, dintre care Yahoo este cel mai important.

O versiune test a acestui site este regasita pe finance.google.com si contine articole ce apartin altor servicii de informare financiara precum Bloomberg, Reuters, Cnet, Forbes sau Dow Jones.

Portalul se caracterizeaza totodata printr-o serie de unelte ultile investitorilor cum ar fi rapoarte sau tabele de analiza a unor companii. Mai mult, utilizatorii pot discuta si analiza rapoartele oferite de cei de la Google.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri