Vara s-a terminat si asta inseamna sfarsitul vacantei si inceputul anului scolar. Tehnologia se integreaza din ce in ce mai mult in viata noastra, dar si in sistemul educational. Am facut o lista cu patru gadgeturi de care veti avea nevoie in aceasta toamna pentru intoarcerea la scoala.

Mai mult sau mai putin, invatam toata viata si avem nevoie gadgeturi care sa ne ajute sa administram eficient procesul de invatare.

Un telefon a devenit computerul pe care-l folosim cel mai des. Este prezent cu noi peste tot, chiar si la scoala sau la facultate. De aceea, exista o nevoie pentru smartphone-uri performante, cu o autonomie indelugata si care sa functioneze bine atunci cand ai nevoie.

Un smartphone pentru scoala

Pentru acest inceput scolar noi iti recomandam un telefon mobil OnePlus 6T. Nu este de ultima generatie, dar are componente de top si ofera o performanta foarte buna. Smartphone-ul are procesor Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 128 GB. Asta inseamna ca nu veti avea probleme cu nicio aplicatie din Play Store, oricat de solicitanta ar fi. Telefonul cu ecran de 6.41 inchi este disponibil aici la reducere si daca-l cumparati acum primiti cadou o cartela SIM Vodafone.

Laptop sau desktop pentru facultate?

Oricat de util ar fi un telefon la redactare de texte, editare foto-video si mesagerie, de multe ori preferam sa folosim un dispozitiv cu un ecran mai mare si cu o tastatura. Pentru astfel de sarcini este util un laptop, iar Asus X509FA pare a fi unul potrivit pentru studenti si elevi. Acesta vine cu un procesor Intel Core i3-8145U, 4 GB RAM si un spatiu de stocare de 1 TB, indeajuns de mult pentru toate proiectele de la scoala. Ecranul este unul de 15,6 inci si are o rezolutie Full HD. Il gasiti aici la reducere.

Daca doriti un sistem mai performant, dar nu aveti spatiu in casa sau nu doriti un clasic desktop (unitate + monitor), atunci puteti incerca un sistem all-in-one de la Lenovo. IdeaCenter 730S are un procesor i5-8250U pana la 3,40 GHz, 16 GB RAM, o placa video AMD Radeon 530 2 GB si un spatiu de stocare format dintr-un HDD de 1 TB si un SSD de 512 GB. Ecranul cu o diagonala de 23,8 inci este touch si are rezolutie Full HD. Este un sistem elegant si minimalist si-l puteti cumpara de aici.

Reduceri la ghiozdane inainte de inceperea scolii

Pentru ca este necesar sa va carati toate gadgeturile, caietele si cartile la facultate sau la scoala vei avea nevoie si de un rucsac. Poti alege orice fel de rucsac de la o taraba sau poti investi intr-unul de calitate, ce este mai rezistent si ofera mai multe posibilitati pentru stocarea tuturor obiectelor ati putea avea nevoie. Buzunarele rucsacului HP Omen X Transceptor sunt spatioase, curelele de umar sunt captusite, iar catarama Fidlock iti asigura o operabilitate cu o singura mana pentru acces rapid.

Sursa foto: JESHOOTS-com | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri