Grandstream, companie americana specializata in furnizarea de solutii de telecom recunoscute la nivel mondial, anunta intrarea pe piata din Romania prin intermediul companiei Macro International Distribution care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru solutiile de comunicatii unificate SIP si VoIP ale producatorului din Statele Unite.

Astfel, integratorii de solutii telecom, furnizorii de servicii de instalari si resellerii de pe intreg teritoriul Romaniei au acces imediat la toate solutiile din portofoliul Grandstream, fara a mai parcurge etape greoaie de import.

“Suntem incantati ca Macro International Distribution s-a alaturat echipei noastre ca importator si distribuitor oficial pentru Romania,” spune Tomer Henn, Channel Sales Manager pentru EMEA la Grandstream. “Macro International Distribution este alegerea naturala pentru Grandstream intrucat impartaseste viziunea noastra de a oferi solutii tehnologice complete si servicii cu valoare adaugata care permit integratorilor sa obtina eficienta maxima in orice proiect. Asteptam cu nerabdare ca tot mai multe companii din Romania sa beneficieze de inovatia adusa de Grandstream si de solutiile sale recunoscute si premiate la nivel global”, completeaza Tomer Henn.

“Piata telecom este o directie noua de business pentru noi, dar suntem increzatori ca o marca precum Grandstream are un potential imens. Calitatea la un pret corect va fi mereu prima alegere a companiilor care doresc sa ofere la randul lor servicii de calitate clientilor”, declara Claudiu Jacodi, director general la Macro International Distribution.

Fondata in 1994, Macro International Distribution s-a lansat ca importator si distribuitor de produse fotografice dar, cu timpul, portofoliul solutiilor comercializate s-a diversificat foarte mult. In prezent, Macro importa si distribuie o varietate de echipmanente si produse, prin intermediul departamentelor sale dedicate de printing/tipografie, productie publicitara, tehnica medicala si acum, telecom. Mai multe informatii sunt disponibile pe https://macro.ro/telecom/ .

Citeste si:
Apple vrea sa iti conecteze iPhone-ul direct la satelit
Apple vrea sa iti conecteze...

Grandstream considera ca tehnologiile de comunicatii de ultima generatie ar trebui sa fie usor de utilizat si accesibile pentru afaceri de orice dimensiune. Fondata in 2002, compania a fost unul dintre producatorii originali de solutii VoIP si SIP din lume si ofera acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicatii ale unei companii: voce, video, date, mobilitate si retea. Grandstream este printre primii patru producatori globali de telefoane IP cu o gama puternica de echipamente desktop, video si VoIP fara fir.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Climoc, Orange: In sine, capitalismul nu este nici bun, nici rau
Setari Cookie-uri