Afacerile Asesoft Distribution, companie de distributie a produselor IT, au crescut, anul trecut, cu 51% fata de 2005, pana la o cifra de afaceri de 72,2 milioane de dolari, potrivit datelor raportate de catre companie
Planurile pentru 2007 ale companiei au in vedere consolidarea, la nivelul platformei de distributie, a parteneriatelor adresate companiilor din canalul de distributie din Romania si a extinderii in regiune pe baza modelului de livrare directa. Anul acesta compania vizeaza o cifra de afaceri de 95 milioane de dolari.

ôIn 2006, am pastrat un ritm important de crestere a cifrei de afaceri, care este rezultatul unei bune armonizari intre sustinerea partenerilor si oferirea de solutii constant imbunatatite. Pentru acest an, avem ca obiective principale consolidarea canalului propriu de distributie si a portofoliului de produseô, a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

Pe parcursul anului trecut, Asesoft Distribution a incheiat o serie de contracte de distributie importante care au oferit partenerilor companiei o gama extinsa de produse. Gigabyte, companie producatoare de placi de baza si componente pentru PC, Kingston, producator de memorii, si LG cu unitati optice, monitoare si terminale GSM.

Cresterea volumelor de produse distribuite prin canalul din Romania a dus la investitii in infrastructura, iar pentru anul acesta Asesoft Distribution isi propune adaugarea la platforma logistica a unor spatii de depozitare cu o suprafata de 8.000 metri patrati, in Bucuresti.

Compania de distributie IT are o baza de peste 1.000 companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale. Asesoft Distribution activeaza prin reteua de parteneri in tara si in Serbia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Antibiotice Iasi: Venituri din vanzari mai mari cu 8% in 2018